Maxi - katalozi, prodavnice i radno vreme

Katalozi Maxi

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O Maxiju

Maxi je maloprodajni objekat kompanije Deleze Srbija koja je deo međunarodnog trgovinskog lanca Delhaise sa sedištem u Zandamu u Holandiji. Delhaise posluje na 3 kontinenta u 11 zemalja, a od dolaska u Srbiju ova kompanija konstantno ulaže u proširenje svog asortimana, neprestano poboljšanje kvaliteta i unapređenje dizajna. Ova kompanija u našoj zemlji posluje u tri formata (Tempo, Maxi i Shop & Go) i ima preko 12.000 zaposlenih u više od 400 prodavnica.

Maxi supermarketi su najpoznatiji po svojoj opsežnoj ponudi robe po najpovoljnijim cenama, kao i svežim proizvodima visokog kvaliteta.  Pored robe široke potrošnje kao što su praškovi za veš, šamponi, sredstva za čišćenje doma i razne vrste hrane i pića, Maxi objekti takođe poseduju pekaru i mesaru u kojoj možete kupiti sveže meso, kao što je prasetina. Pored standardne, u Maxi prodavnicama možete naći i sezonsku robu, kao što su novogodišnji paketići u decembru.

Pored kupovine u Maxi marketima, Maxi veb sajt https://www.maxi.rs vam nudi i mogućnost online kupovine tako što se registrujete na sajtu i izaberete željene proizvode i njihovo vreme isporuke. Pored online prodavnice, na veb sajtu pod karticom Promocije možete pronaći najnovije kataloge sa sjajnim popustima i akcijama kao što su nedeljna akcija, dvonedeljna akcija i vikend akcija.

Zašto ljudi vole da kupuju u Maxiju

Lokacije i radno vreme

Lokacije Maxi prodavnica i njihovo radno vreme možete pronaći ovde. Ovaj alat vam omogućava i da pretragu prodavnica filtrirate po sledećim parametrima: Otvoreno sada, Otvoreno nedeljom i Samo prodavnice za preuzimanje.

Tip prodavnice
Najnoviji katalozi
Prodavci - marketi i supermarketi