Maxi - katalozi i akcije


Ako tražite akcije Maxi prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge Maxi prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz Maxi nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz Maxi nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Odlične akcije i popustu čekaju vas u Maksiju

Svi smo već navikli na veliki broj akcija koje nam Maxi konstantno nudi. Uvek sa nestrpljenjem  iščekujemo novi katalog i snižene cene proizvoda koje su nam svakodnevno potrebni. Najpopularnije akcije su one koji Maxi neguje već duže vreme. To su vikend akcija,  kao i dvonedeljna akcija koja traje od 12 do 14 dana, kao i  nedeljna akcija  četvrtkom koja traje traje do naredne srede, dakle 7 dana. Ove akcije traju taman koliko treba kako bi svi Maxi potrošači na vreme stigli da kupe željenje proizvode, čija je cena u ovim periodima snižena i povoljna. Zbog prostupačnih cena, kupci Maxi prodavnice često nazivaju i diskont i svoje omiljene proizvode kupuju upravo u njima, jer znaju da je kvalitet zagarantovan. Uz svaku akciju štampa se i katalog, koji se često kod kuće prelistava i nekoliko puta tokom njenog trajanja. Katalog se može pronaći i u elektronskom obliku na sajtu https://www.maxi.rs i prelistati pre odlaska u kupovinu.

Bogat asoprtiman robe široke potrošnje čini Maxi jednim od lidera u zemlji, a prateći akcije potrošači uspevaju da uštede dosta novca. Akcije se odnose na proizvode svih kategorija: hranu, piće, kućnu hemiju, akcija praska za ves, kozmetiku, kućni tekstil...

Kupovina u neposrednoj blizini i iz vašeg doma

Maxi poseduje veliku maloprodajnu mrežu objekata i u svim gradovima gotovo na svakom koraku može da se pronađe njihova prodavnica. Time je zadovoljen veliki broj kupaca, jer im je omogućeno da kupovinu obave u svojoj blizini.

Za one koji ne vole da izlaze iz kuće kako bi otišli u kupovinu, moguća je i online kupovina. Dovoljno je da na sajtu odaberete proizvode koje želite da kupite i termin isporuke a  odabrani proizvodi stižu na željenu adresu. Za online potrošače Maxi nudi i posebne popuste na određene proizvode, pa je time učinio kupovinu još lakšom i ugodnijom, na još veće zadovoljstvo kupaca.

Najbolje Maxi akcije i katalozi na mreži
Imamo informacije o skoro svakom Maxi katalogu i sniženju koji postoji u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih potražiti na našoj veb lokaciji.

Otkrijte najveća Maxi sniženja
Mnogi ljudi žele da uštede novac prilikom kupovine u Maxi prodavnici. Posedujemo sve informacije o Maxi sniženjima, tako da možete da iskoristite najpovoljnije cene i uštedite novac. Jednostavno pogledajte najnovije akcije i kataloge ovde i saznate kako možete da uštedite novac na sjajnim proizvodima. Zapamtite, ušteda je osnova uspeha!

Uložite svoje vreme!
Kada je reč o uštedi, sve zavisi od pravilnog načina razmišljanja. Trenutno ćete možda uštedeti samo nekoliko dinara, ali čak i mali iznos je značajan, a ušteda uz Maxi akcije je sjajan način da iskoristite svoj novac na najbolji mogući način. Sve što je potrebno da biste uštedeli je da budete pametan kupac i obavite kratko istraživanje pre kupovine u Maxi prodavnici. To će oduzeti malo vremena, ali naši katalozi mogu da Vam uštede mnogo novca!

Na ovoj stranici ćete pronaći 5 trenutnih kataloga prodavnice Maxi koji važe do 14.10.2020. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Marketi i supermarketi, konkretno: kafa, limenka, keks, pivo, krem, čokolada, mleko, cappuccino, so, dijamant koje možete kupiti u 231 prodavnica u mestima Beograd, Niš, Novi Sad, Kragujevac, Čačak, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 92 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Moj Katalog. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice Maxi da biste videli 236 ponude koji više ne važe.

Prodavnice Maxi
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Prodavci