Maxi - katalozi i akcije


Ako tražite akcije Maxi prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge Maxi prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz Maxi nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz Maxi nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Aktuelni katalozi

Najbliža
spinner

 Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.

 

Odlične akcije i popustu čekaju vas u Maksiju

Svi smo već navikli na veliki broj akcija koje nam Maxi konstantno nudi. Uvek sa nestrpljenjem  iščekujemo novi katalog i snižene cene proizvoda koje su nam svakodnevno potrebni. Najpopularnije akcije su one koji Maxi neguje već duže vreme. To su vikend akcija,  kao i dvonedeljna akcija koja traje od 12 do 14 dana, kao i  nedeljna akcija  četvrtkom koja traje traje do naredne srede, dakle 7 dana. Ove akcije traju taman koliko treba kako bi svi Maxi potrošači na vreme stigli da kupe željenje proizvode, čija je cena u ovim periodima snižena i povoljna. Zbog prostupačnih cena, kupci Maxi prodavnice često nazivaju i diskont i svoje omiljene proizvode kupuju upravo u njima, jer znaju da je kvalitet zagarantovan. Uz svaku akciju štampa se i katalog, koji se često kod kuće prelistava i nekoliko puta tokom njenog trajanja. Katalog se može pronaći i u elektronskom obliku na sajtu https://www.maxi.rs i prelistati pre odlaska u kupovinu.

Bogat asoprtiman robe široke potrošnje čini Maxi jednim od lidera u zemlji, a prateći akcije potrošači uspevaju da uštede dosta novca. Akcije se odnose na proizvode svih kategorija: hranu, piće, kućnu hemiju, akcija praska za ves, kozmetiku, kućni tekstil...

Kupovina u neposrednoj blizini i iz vašeg doma

Maxi poseduje veliku maloprodajnu mrežu objekata i u svim gradovima gotovo na svakom koraku može da se pronađe njihova prodavnica. Time je zadovoljen veliki broj kupaca, jer im je omogućeno da kupovinu obave u svojoj blizini.

Za one koji ne vole da izlaze iz kuće kako bi otišli u kupovinu, moguća je i online kupovina. Dovoljno je da na sajtu odaberete proizvode koje želite da kupite i termin isporuke a  odabrani proizvodi stižu na željenu adresu. Za online potrošače Maxi nudi i posebne popuste na određene proizvode, pa je time učinio kupovinu još lakšom i ugodnijom, na još veće zadovoljstvo kupaca.

Proizvodi u Maxi katalozima

Najnoviji katalozi

Prodavci - marketi i supermarketi