Roda - katalozi i akcije


Ako tražite akcije Roda prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge Roda prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz Roda nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz Roda nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Isplanirajte svoju kupovinu uz akcijski katalog

Svaki potrošač zna koliko mu je ušteda prilikom kupovine značajna. Bilo da je reč o velikoj nedeljnoj, mesečnoj ili svakodnevnoj kupovini, Roda je uvek tu da vas obraduje i ponudi odlične akcije. A akcija je puno i sigurno je da će da zadovolje svačije potrebe. Najpoznatija i sada već ustaljena je akcija koja počinje svakog petka. Ovo je produžena vikend akcija jer traje sve do narednog četvrtka, celih 7 dana. Osim ove nedeljne ponude, Roda svoje potrošače obraduje i akcijama koje traju duže, kao i sniženjima određenih sezonskih artikala. Veoma popularni su i specijalni popusti koji prate određene praznike, slave i slične događaje, kada je po pravilu interesovanje za kupovinu jako veliko, kao i gužve u prodavnicama. Takođe, na zvaničnom sajtu kompanije Roda https://www.roda.rs možete da pronađete i akcije za specifične kategorije proizvoda, npr. posuđe, kofere, alat, tehniku…

Pored same kupovine, ono sto kupci gotovo podjednako vole jeste i planiranje kupovine, u čemu im dosta pomaže i katalog akcija. Katalozi prate gotovo svaku akciju. Dovoljno je da odete do Roda trgovine, uzmete aktuelni katalog i u miru svog doma pogledate cenovnik i napravite spisak proizvoda koje želite da kupite. Takođe, katalozi mogu da se prelistaju online na sajtu. Kao i akcije, katalog nedeljne ponude izlazi petkom, a osim ovog tu su i sezonski, tehnika katalog i drugi.

Uštedite i vreme i novac

Roda je poverenje kupaca stekla velikim asortimanom robe široke potrošnje i osnovnih životnih namirnica, njihovim odličnim kvalitetom i pristupačnom cenom. Prednost Roda marketa je što imaju sve na jednom mestu, pa ne morate da idete od radnje do radnje, već kupovinu svih proizvoda potrebnih za svakodnevno funkcionisanje: hrana, pice, kućna hemija, kozmetika, tehnika, posuđe, tekstil i dr., obavite e u jednoj prodavnici, štedeći tako vreme. A uz uštedu vremena, tu je i ušteda novca, za koju se Roda potrudila svojim brojnim akcijama.

Najbolje Roda akcije i katalozi na mreži
Imamo informacije o skoro svakom Roda katalogu i sniženju koji postoji u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih potražiti na našoj veb lokaciji.

Otkrijte najveća Roda sniženja
Mnogi ljudi žele da uštede novac prilikom kupovine u Roda prodavnici. Posedujemo sve informacije o Roda sniženjima, tako da možete da iskoristite najpovoljnije cene i uštedite novac. Jednostavno pogledajte najnovije akcije i kataloge ovde i saznate kako možete da uštedite novac na sjajnim proizvodima. Zapamtite, ušteda je osnova uspeha!

Uložite svoje vreme!
Kada je reč o uštedi, sve zavisi od pravilnog načina razmišljanja. Trenutno ćete možda uštedeti samo nekoliko dinara, ali čak i mali iznos je značajan, a ušteda uz Roda akcije je sjajan način da iskoristite svoj novac na najbolji mogući način. Sve što je potrebno da biste uštedeli je da budete pametan kupac i obavite kratko istraživanje pre kupovine u Roda prodavnici. To će oduzeti malo vremena, ali naši katalozi mogu da Vam uštede mnogo novca!

Na ovoj stranici ćete pronaći 11 trenutnih kataloga prodavnice Roda koji važe do 08.11.2020. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Marketi i supermarketi, konkretno: crveno vino, belo vino, k plus, sir, čokolada, chardonnay, kobasica, malina, mleko, meso koje možete kupiti u 36 prodavnica u mestima Beograd, Niš, Novi Sad, Zemun, Kragujevac, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 92 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Moj Katalog. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice Roda da biste videli 245 ponude koji više ne važe.

Prodavnice Roda
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Prodavci