Roda - katalozi i akcije


Ako tražite akcije Roda prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge Roda prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz Roda nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz Roda nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Aktuelni katalozi

Odaberite najblizu prodavnicu  
Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.
 

Isplanirajte svoju kupovinu uz akcijski katalog

Svaki potrošač zna koliko mu je ušteda prilikom kupovine značajna. Bilo da je reč o velikoj nedeljnoj, mesečnoj ili svakodnevnoj kupovini, Roda je uvek tu da vas obraduje i ponudi odlične akcije. A akcija je puno i sigurno je da će da zadovolje svačije potrebe. Najpoznatija i sada već ustaljena je akcija koja počinje svakog petka. Ovo je produžena vikend akcija jer traje sve do narednog četvrtka, celih 7 dana. Osim ove nedeljne ponude, Roda svoje potrošače obraduje i akcijama koje traju duže, kao i sniženjima određenih sezonskih artikala. Veoma popularni su i specijalni popusti koji prate određene praznike, slave i slične događaje, kada je po pravilu interesovanje za kupovinu jako veliko, kao i gužve u prodavnicama. Takođe, na zvaničnom sajtu kompanije Roda https://www.roda.rs možete da pronađete i akcije za specifične kategorije proizvoda, npr. posuđe, kofere, alat, tehniku…

Pored same kupovine, ono sto kupci gotovo podjednako vole jeste i planiranje kupovine, u čemu im dosta pomaže i katalog akcija. Katalozi prate gotovo svaku akciju. Dovoljno je da odete do Roda trgovine, uzmete aktuelni katalog i u miru svog doma pogledate cenovnik i napravite spisak proizvoda koje želite da kupite. Takođe, katalozi mogu da se prelistaju online na sajtu. Kao i akcije, katalog nedeljne ponude izlazi petkom, a osim ovog tu su i sezonski, tehnika katalog i drugi.

Uštedite i vreme i novac

Roda je poverenje kupaca stekla velikim asortimanom robe široke potrošnje i osnovnih životnih namirnica, njihovim odličnim kvalitetom i pristupačnom cenom. Prednost Roda marketa je što imaju sve na jednom mestu, pa ne morate da idete od radnje do radnje, već kupovinu svih proizvoda potrebnih za svakodnevno funkcionisanje: hrana, pice, kućna hemija, kozmetika, tehnika, posuđe, tekstil i dr., obavite e u jednoj prodavnici, štedeći tako vreme. A uz uštedu vremena, tu je i ušteda novca, za koju se Roda potrudila svojim brojnim akcijama.

Proizvodi u Roda katalozima

Najnoviji katalozi

Prodavci - marketi i supermarketi