Roda - katalozi i akcije


Ako tražite akcije Roda prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge Roda prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz Roda nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz Roda nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Najbolje Roda akcije i katalozi na mreži
Imamo informacije o skoro svakom Roda katalogu i sniženju koji postoji u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih potražiti na našoj veb lokaciji.

Otkrijte najveća Roda sniženja
Mnogi ljudi žele da uštede novac prilikom kupovine u Roda prodavnici. Posedujemo sve informacije o Roda sniženjima, tako da možete da iskoristite najpovoljnije cene i uštedite novac. Jednostavno pogledajte najnovije akcije i kataloge ovde i saznate kako možete da uštedite novac na sjajnim proizvodima. Zapamtite, ušteda je osnova uspeha!

Uložite svoje vreme!
Kada je reč o uštedi, sve zavisi od pravilnog načina razmišljanja. Trenutno ćete možda uštedeti samo nekoliko dinara, ali čak i mali iznos je značajan, a ušteda uz Roda akcije je sjajan način da iskoristite svoj novac na najbolji mogući način. Sve što je potrebno da biste uštedeli je da budete pametan kupac i obavite kratko istraživanje pre kupovine u Roda prodavnici. To će oduzeti malo vremena, ali naši katalozi mogu da Vam uštede mnogo novca!

Na ovoj stranici ćete pronaći 10 trenutnih kataloga prodavnice Roda koji važe do 30.09.2020. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Marketi i supermarketi, konkretno: sir, nivea, mleko, šunka, kobasica, intex, carnex, voda, neoplanta, dove koje možete kupiti u 36 prodavnica u mestima Beograd, Niš, Novi Sad, Zemun, Kragujevac, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 82 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Moj Katalog. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice Roda da biste videli 217 ponude koji više ne važe.

Prodavnice Roda
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Prodavci