Lidl - katalozi i akcije


Ako tražite akcije Lidl prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge Lidl prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz Lidl nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz Lidl nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Omiljeni dani za kupovinu u Lidlu

Osim velikog broja kvalitetnih artikala, sinonim za Lidl su brojne akcije i odlične cene proizvoda. Na sajtu https://www.lidl.rs možete da pronađete sve detalje akcija, kao i online letak koji ove akcije prati.

Najpopularnija akcija je akcija četvrtkom, koja počinje svakog četvrtka i traje 7 dana, do naredne srede. Postoji i akcija od ponedeljka koja traje do srede, dakle nešto kraće, ali ipak imate tri dana vremena da nabavite artikle koji su na popustu. Obzirom da je ponuda artikala na sniženju odlična, gužve u prodavnicama su velike posebno prvog dana akcije, pa je najbolje prelistati letak kod kuće i pripremiti se za kupovinu.

Osim navedenih akcija koje su redovne, postoje i sezonske akcije koje traju do isteka zaliha. I ove akcije prati katalog u kome se nalaze proizvodi koji su sezonski i uglavnom ih kupujemo i upotrebljavamo u određenom periodu godine. I tada nam popusti dosta znače zbog značajnih ušteda.

Pametna kupovina u Lidlu

Katalog najnovije ponude izlazi nekoliko dana pre početka akcije i možete ga nabaviti u svim Lidl prodavnicama ili pogledati na zvaničnom sajtu. Novi katalog možete da pronađete i na internetu, jednostavno u pretraživač ukucajte katalog srbija i pojaviće vam se internet stranice na kojima se katalog može videti. Na popustu su uvek po neki od svake grupe artikala: prehrambeni proizvodi (meso, proizvodi iz pekare, mlečni proizvodi, slatkiši, grickalice), piće, kućna hemija i kozmetika, cveće… Tu su i promotivni artikli kojih nema u redovnoj ponudi, već se mogu nabaviti samo za vreme trajanje akcije i to su uglavnom alat, tekstil, mali kućni aparati, proizvodi za decu, sport…

Lidlova akcijska ponuda je zaista fantastična. Da biste kupili sve što vam je potrebno i uštedeli puno novca, a pritom dobili zdrave, sveže namirnice i proizvode visokog kvaliteta koje svakodnevno upotrebljavate, morate da budete brzi i unapred se pripremite za kupovinu u Lidl marketima.

Najbolje Lidl akcije i katalozi na mreži
Imamo informacije o skoro svakom Lidl katalogu i sniženju koji postoji u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih potražiti na našoj veb lokaciji.

Otkrijte najveća Lidl sniženja
Mnogi ljudi žele da uštede novac prilikom kupovine u Lidl prodavnici. Posedujemo sve informacije o Lidl sniženjima, tako da možete da iskoristite najpovoljnije cene i uštedite novac. Jednostavno pogledajte najnovije akcije i kataloge ovde i saznate kako možete da uštedite novac na sjajnim proizvodima. Zapamtite, ušteda je osnova uspeha!

Uložite svoje vreme!
Kada je reč o uštedi, sve zavisi od pravilnog načina razmišljanja. Trenutno ćete možda uštedeti samo nekoliko dinara, ali čak i mali iznos je značajan, a ušteda uz Lidl akcije je sjajan način da iskoristite svoj novac na najbolji mogući način. Sve što je potrebno da biste uštedeli je da budete pametan kupac i obavite kratko istraživanje pre kupovine u Lidl prodavnici. To će oduzeti malo vremena, ali naši katalozi mogu da Vam uštede mnogo novca!

Na ovoj stranici ćete pronaći 2 trenutnih kataloga prodavnice Lidl koji važe do 30.09.2020. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Marketi i supermarketi, konkretno: pantalone, kobasica, trust, sir, meso, voda, clean, led, majica, traka koje možete kupiti u 30 prodavnica u mestima Beograd, Niš, Novi Sad, Kragujevac, Čačak, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 92 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Moj Katalog. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice Lidl da biste videli 65 ponude koji više ne važe.

Prodavnice Lidl
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Prodavci