Lidl - katalozi i akcije


Ako tražite akcije Lidl prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge Lidl prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz Lidl nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz Lidl nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Aktuelni katalozi

Odaberite najblizu prodavnicu  
Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.
 

Omiljeni dani za kupovinu u Lidlu

Osim velikog broja kvalitetnih artikala, sinonim za Lidl su brojne akcije i odlične cene proizvoda. Na sajtu https://www.lidl.rs možete da pronađete sve detalje akcija, kao i online letak koji ove akcije prati.

Najpopularnija akcija je akcija četvrtkom, koja počinje svakog četvrtka i traje 7 dana, do naredne srede. Postoji i akcija od ponedeljka koja traje do srede, dakle nešto kraće, ali ipak imate tri dana vremena da nabavite artikle koji su na popustu. Obzirom da je ponuda artikala na sniženju odlična, gužve u prodavnicama su velike posebno prvog dana akcije, pa je najbolje prelistati letak kod kuće i pripremiti se za kupovinu.

Osim navedenih akcija koje su redovne, postoje i sezonske akcije koje traju do isteka zaliha. I ove akcije prati katalog u kome se nalaze proizvodi koji su sezonski i uglavnom ih kupujemo i upotrebljavamo u određenom periodu godine. I tada nam popusti dosta znače zbog značajnih ušteda.

Pametna kupovina u Lidlu

Katalog najnovije ponude izlazi nekoliko dana pre početka akcije i možete ga nabaviti u svim Lidl prodavnicama ili pogledati na zvaničnom sajtu. Novi katalog možete da pronađete i na internetu, jednostavno u pretraživač ukucajte katalog srbija i pojaviće vam se internet stranice na kojima se katalog može videti. Na popustu su uvek po neki od svake grupe artikala: prehrambeni proizvodi (meso, proizvodi iz pekare, mlečni proizvodi, slatkiši, grickalice), piće, kućna hemija i kozmetika, cveće… Tu su i promotivni artikli kojih nema u redovnoj ponudi, već se mogu nabaviti samo za vreme trajanje akcije i to su uglavnom alat, tekstil, mali kućni aparati, proizvodi za decu, sport…

Lidlova akcijska ponuda je zaista fantastična. Da biste kupili sve što vam je potrebno i uštedeli puno novca, a pritom dobili zdrave, sveže namirnice i proizvode visokog kvaliteta koje svakodnevno upotrebljavate, morate da budete brzi i unapred se pripremite za kupovinu u Lidl marketima.

Proizvodi u Lidl katalozima

Najnoviji katalozi

Prodavci - marketi i supermarketi