DIS - katalozi i akcije


Ako tražite akcije DIS prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge DIS prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz DIS nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz DIS nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Aktuelni katalozi

Odaberite najblizu prodavnicu  
Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.
 

Najbolje DIS akcije i katalozi na mreži
Imamo informacije o skoro svakom DIS katalogu i sniženju koji postoji u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih potražiti na našoj veb lokaciji.

Otkrijte najveća DIS sniženja
Mnogi ljudi žele da uštede novac prilikom kupovine u DIS prodavnici. Posedujemo sve informacije o DIS sniženjima, tako da možete da iskoristite najpovoljnije cene i uštedite novac. Jednostavno pogledajte najnovije akcije i kataloge ovde i saznate kako možete da uštedite novac na sjajnim proizvodima. Zapamtite, ušteda je osnova uspeha!

Uložite svoje vreme!
Kada je reč o uštedi, sve zavisi od pravilnog načina razmišljanja. Trenutno ćete možda uštedeti samo nekoliko dinara, ali čak i mali iznos je značajan, a ušteda uz DIS akcije je sjajan način da iskoristite svoj novac na najbolji mogući način. Sve što je potrebno da biste uštedeli je da budete pametan kupac i obavite kratko istraživanje pre kupovine u DIS prodavnici. To će oduzeti malo vremena, ali naši katalozi mogu da Vam uštede mnogo novca!

Na ovoj stranici ćete pronaći 5 trenutnih kataloga prodavnice DIS koji važe do 19.10.2022. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Marketi i supermarketi, konkretno: Dobro, deterdžent, Carnex, majonez, omekšivač za veš, pašteta, Biser, Yuhor, kobasica, usisivač koje možete kupiti u 24 prodavnica u mestima Beograd, Niš, Novi Sad, Kragujevac, Čačak, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 123 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Moj Katalog. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice DIS da biste videli 355 ponude koji više ne važe.

Proizvodi u DIS katalozima

Najnoviji katalozi

Prodavci - marketi i supermarketi