Idea - katalozi i akcije


Ako tražite akcije Idea prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge Idea prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz Idea nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz Idea nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Super akcije koje se ne propuštaju

Za sve one koli vole da kupuju po povoljnim cenama, petak je dan za posetu  trgovinskog lanca Idea. Svakog petka ovde počinje akcija na proizvode iz Idea asortimana, jedna od najdugoročnijih na našim prostorima. Nekada je ovo bila vikend akcija, a sada je nedeljna akcija koja traje od petka do narednog četvrtka. Osim ove, postoje i duže, maksi akcije, koje traju dve nedelje i koje se organizuju  svakog drugog ponedeljka. Sve ove akcije prate i katalozi, koji se mogu pronaći u svim Idea prodavnicama. Prodajna mreža je veoma razvijena i nije teško pronaći neku od prodavnica, kupiti proizvode koji su na popustu i uštedeti nešto novca za i naredne kupovine I ostale troškove. Katalog možete da pronađete i na internetu, pogledate sve popuste i već kod kuće izdvojite artikle koje želite da kupite.

Posedno zadovoljstvo kupovine imaju verni potrošači lanca Idea i vlasnici Super kartice, koji osim specijalnih popusta kreiranih samo za njih, ostvaruju i posebne pogodnosti kada sakupe određeni broj bodova. Takođe, Idea ima i specijalne cene za svoje robne marke, kao i akcijsku ponudu velikog broja proizvoda za vreme praznika i sniženja za određene sezonske proizvode.

Uživajte u online kupovini

Na zvaničnom sajtu kompanije Idea https://www.idea.rs pored pregleda akcija, možete i da prelistate katalog, kao i da izvršite online kupovinu. Vaše je samo da, iz udobnosti svog doma, u Idea internet prodavnici naručite željene proizvode i oni će vam biti dostavljeni na unapred dogovorenu adresu. Artikle koje na ovaj način možete kupiti obuhvataju sve kategorije proizvoda koji se inače nalaze u Idea prodavnicama: osnovne namirnice, voće i povrće, mlečni proizvodi, piće, slatkiši, proizvodi za negu, čišćenje… I online prodavnica u svojoj ponudi ima brojne artikle koji u na sniženu od 5% do čak 50%, pa ćete tako uštedeti i vreme i novac, a opet uživati u kupovini.

Najbolje Idea akcije i katalozi na mreži
Imamo informacije o skoro svakom Idea katalogu i sniženju koji postoji u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih potražiti na našoj veb lokaciji.

Otkrijte najveća Idea sniženja
Mnogi ljudi žele da uštede novac prilikom kupovine u Idea prodavnici. Posedujemo sve informacije o Idea sniženjima, tako da možete da iskoristite najpovoljnije cene i uštedite novac. Jednostavno pogledajte najnovije akcije i kataloge ovde i saznate kako možete da uštedite novac na sjajnim proizvodima. Zapamtite, ušteda je osnova uspeha!

Uložite svoje vreme!
Kada je reč o uštedi, sve zavisi od pravilnog načina razmišljanja. Trenutno ćete možda uštedeti samo nekoliko dinara, ali čak i mali iznos je značajan, a ušteda uz Idea akcije je sjajan način da iskoristite svoj novac na najbolji mogući način. Sve što je potrebno da biste uštedeli je da budete pametan kupac i obavite kratko istraživanje pre kupovine u Idea prodavnici. To će oduzeti malo vremena, ali naši katalozi mogu da Vam uštede mnogo novca!

Na ovoj stranici ćete pronaći 9 trenutnih kataloga prodavnice Idea koji važe do 18.11.2020. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Marketi i supermarketi, konkretno: crveno vino, belo vino, čokolada, sir, chardonnay, kafa, malina, kobasica, cabernet, k plus koje možete kupiti u 286 prodavnica u mestima Beograd, Niš, Novi Sad, Kragujevac, Čačak, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 92 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Moj Katalog. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice Idea da biste videli 220 ponude koji više ne važe.

Prodavnice Idea
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Prodavci