Najbliža
spinner

 Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.

Idea - katalozi i akcije

 

Super akcije koje se ne propuštaju

Za sve one koli vole da kupuju po povoljnim cenama, petak je dan za posetu  trgovinskog lanca Idea. Svakog petka ovde počinje akcija na proizvode iz Idea asortimana, jedna od najdugoročnijih na našim prostorima. Nekada je ovo bila vikend akcija, a sada je nedeljna akcija koja traje od petka do narednog četvrtka. Osim ove, postoje i duže, maksi akcije, koje traju dve nedelje i koje se organizuju  svakog drugog ponedeljka. Sve ove akcije prate i katalozi, koji se mogu pronaći u svim Idea prodavnicama. Prodajna mreža je veoma razvijena i nije teško pronaći neku od prodavnica, kupiti proizvode koji su na popustu i uštedeti nešto novca za i naredne kupovine I ostale troškove. Katalog možete da pronađete i na internetu, pogledate sve popuste i već kod kuće izdvojite artikle koje želite da kupite.

Posedno zadovoljstvo kupovine imaju verni potrošači lanca Idea i vlasnici Super kartice, koji osim specijalnih popusta kreiranih samo za njih, ostvaruju i posebne pogodnosti kada sakupe određeni broj bodova. Takođe, Idea ima i specijalne cene za svoje robne marke, kao i akcijsku ponudu velikog broja proizvoda za vreme praznika i sniženja za određene sezonske proizvode.

Uživajte u online kupovini

Na zvaničnom sajtu kompanije Idea https://www.idea.rs pored pregleda akcija, možete i da prelistate katalog, kao i da izvršite online kupovinu. Vaše je samo da, iz udobnosti svog doma, u Idea internet prodavnici naručite željene proizvode i oni će vam biti dostavljeni na unapred dogovorenu adresu. Artikle koje na ovaj način možete kupiti obuhvataju sve kategorije proizvoda koji se inače nalaze u Idea prodavnicama: osnovne namirnice, voće i povrće, mlečni proizvodi, piće, slatkiši, proizvodi za negu, čišćenje… I online prodavnica u svojoj ponudi ima brojne artikle koji u na sniženu od 5% do čak 50%, pa ćete tako uštedeti i vreme i novac, a opet uživati u kupovini.

Proizvodi u Idea katalozima

Najnoviji katalozi
Prodavci - marketi i supermarketi