Roda - katalozi, prodavnice i radno vreme

Katalozi Roda

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O Rodi

Roda lanac marketa je svoje poslovanje započeo 1994. godine kada je otvorena prva prodavnica u Kuli. Tokom godina, Roda  je uspela da se na srpskom tržištu razvije kao prodavnica za velike, porodične kupovine. U oktobru 2006. godine slovenačka Merkator Grupa kupuje 76% kapitala kompanije M-Rodić i postaje njen većinski vlasnik.

Danas Roda ima 35 objekata veličine između 1.200 i 13.000 m² u 24 grada Srbije, a to su: Beograd, Novi Sad , Subotica, Smederevo, Sombor, Trstenik, Jagodina, Vranje, Čačak, Niš, Leskovac, Valjevo, Jagodina, Mladenovac, Požarevac, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Bačka Palanka, Bačka Topola, Šabac, Zrenjanin i Sremska Mitrovica.

U njenoj opsežnoj ponudi od preko 80.000 artikala možete pronaći najrazličitije tipove robe široke potrošnje, kao što su namirnice, sredstva za higijenu (uključujući praškove za pranje, npr. Persil), oprema za automobile (gume), tehnika (televizori), bela tehnika (veš mašine, usisivači), odeća i obuća, kao i sezonska roba (jelke). Vođeni parolom „Tamo gde je porodica“, zaposleni u Roda marketima imaju ideju da obezbede mesto za uživanje i kupovinu za sve porodice.

Na Roda veb sajtu https://www.roda.rs pored mnoštva informacija o kompaniji i načinu poslovanja možete pronaći i online kataloge sa najnovijim sjajnim akcijama u Roda megamarketima. Pored redovnih, Roda učestvuje i u akciji Crni Petak kada vas u njenim marketima očekuju i dodatni sjajni popusti na određene proizvode.

Zašto ljudi vole da kupuju u Rodi

Lokacije i radno vreme

Adrese Roda megamarketa i njihovo radno vreme možete pronaći ovde. Pored mape sa lokacijama, ova stranica vam nudi i opcije kao što su Izaberite mesto za pretragu Roda marketa u određenom mestu, Pronađite najbližu Rodu koja vam prikazuje najbliži Roda market i Spisak Roda lokacija koja prikazuje sve Roda prodavnice u našoj zemlji.

Najnoviji katalozi
Prodavci - marketi i supermarketi