Idea - katalozi, prodavnice i radno vreme

Katalozi Idea

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O Idei

Idea se na srpskom tržištu pojavljuje 1992. godine kao veleprodaja, a nakon što je 2005. ušla u sastav AGROKORN koncerna, ona otvara prvi maloprodajni objekat „Oaza“ u Beogradu. Zatim se 2006. godine otvara još 5 prodajnih objekata, a 2007. njih 32 i dva veleprodajna centra u Novom Sadu i Novom Beogradu. U narednih nekoliko godina otvoren je veliki broj prodavnica, a Idea danas ima 300 manjih i super prodavnica u gotovo svakom mestu u Srbiji.

Kompanija Idea se uvek trudila da očuva kvalitet robe široke potrošnje, stoga sveže voće i povrće nabavlja uglavnom od domaćih proizvođača. Pored toga, u Idea prodavnicama uvek možete naći sveže meso kontrolisanog kvaliteta kao što je prasetina i piletina, a sva hrana je prilagođena HACCP standardu. Osim hrane, i ostali proizvodi iz Idea ponude su sjajnog kvaliteta, kao što su Persil i Arijel prašak za veš.

Trgovinski lanac Idea je dobitnik nekih od nagrada i priznanja kao što su QUality meDAL za kvalitet usluge koji nudi potrošačima, Best Buy Award jer nudi proizvode vrhunskog kvaliteta po najboljoj ceni i Superbrands za kvalitet svog brenda. Osim toga, kompanija Idea je prepoznatljiva po učešću u mnogim humanitarnim akcijama, donacijama u vidu robe i paketića za decu u domovima za nezbrinutu decu, svratištima i bolnicama, kao i sponzorstvima mnogih kulturoloških i sportskih događaja.

Na Idea veb sajtu https://www.idea.rs možete pronaći najnovije online kataloge proizvoda na akciji koje možete kupiti po sjajnim cenama u nekoj od Idea prodavnica, kao i internet prodavnicu koja vam nudi uslugu dostave robe do kućnog praga. Pored Idea veb sajta, najnovije Idea kataloge sa nedeljnim i vikend akcijama možete pronaći i na sajtu Kuda u kupovinu koji u ponudi ima kataloge svih većih trgovina u našoj zemlji.

Zašto ljudi vole da kupuju u Idei

Lokacije  radno vreme

Idea ima preko 300 maloprodajnih objekata u našoj zemlji, a spisak prodavnica i njihovo radno vreme možete pronaći ovde.

Najnoviji katalozi
Prodavci - marketi i supermarketi