Lidl - katalozi, prodavnice i radno vreme

Katalozi Lidl

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O kompaniji Lidl

Daleke 1930. godine u nemačkom gradu Nekarsulmu osnovana je firma za veleprodaju hrane Lidl & Schwarz KG. Mnogo godina kasnije, 1973.  godine takođe u Nemačkoj, ali u Ludvigshafen-Mundenheimu otvorena je prva prodavnica Lidl. Povoljne cene i odličan kvalitet robe dovode do sve većeg interesovanja potrošača i samo 15 godina od otvaranja Lidl u Nemačkoj ima već 450 prodavnica i preko 5000 zaposlenih. Na krilima ovakve ekspanzije, Lidl otvara i prodavnice u inostranstvu, najpre u Francuskoj, a zatim i širom Evrope.

Prva priča o Lidlu u Srbiji započela je još 2010. godine, da bi 2018. godine Lidl otvorio prvih 16 prodavnica u 12 gradova u Srbiji. Lidl Srbija neprestano se uvećava i broji preko 30 prodavnica i 1800 zaposlenih radnika. Samo neki od gradova u kojima postoji su Beograd, Novi Sad, Nis, Subotica, Novi Beograd, Cacak, Obrenovac, Šabac, Sremska Mitrovica, Pirot.

 

Asortiman proizvoda

Više od 1600 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda čine stalni asortiman Lidl prodavnica. Deo ponude predstavljaju i specifične grupe proizvoda kao što su organski, zatim lokalni i sezonski proizvodi, kao i promotivni artikli. Svi oni imaju nešto zajedničko – to su visokokvalitetni proizvodi po pristupačnim cenama, pa su tako dostupni velikom broju potrošača.

Lidl svojim potrošačima nudi sve što je potrebno za svakodnevni život: od svežeg voća i povrća, pekarskih proizvoda, svežeg mesa, mlečnih proizvoda, zamrznute robe i ribe, slatkiša i grickalica, preko sredstava za čišćenje i ličnu higijenu do visokokvalitetne obuće i odeće i malih kućnih aparata. Tu je i veliki izbor pića, sokova i vina, zatim hrana za kućne ljubimce, kao i alati, oprema za razne hobije i sportove, cveće... Kupci mogu da biraju između proizvoda poznatih marki i Lidlovih brendova koji se mogu pronaći samo u Lidlovim objektima.

Zaštitni znak Lidla postale su specijalne ponude i popusti, posebno akcija četvrtkom kada izlazi katalog najnovije ponude za narednih 7 dana, čiji je deo i akcija od ponedeljka. Letak može da se pronađe i online na sajtu https://www.lidl.rs. Lidlovi verni potrošači svesni su da će do nekih proizvoda doći samo najbrži i najsrećniji, zato su lukavi kao lisica i unapred planiraju svoju kupovinu.

 

Lokacije, radno vreme i kontakt

Pretragu Lidlovih prodavnica, lokacije i radno vreme možete da pronađete ovde. Lidl je omogućio kontakt preko online forme koju možete pronaći na sajtu, a možete ih kontaktirati i na društvenim mrežama.

Najnoviji katalozi
Prodavci - marketi i supermarketi