Univerexport - katalozi, prodavnice i radno vreme

Katalozi Univerexport

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O Univerexportu

Kada je osnovan 1994. godine, Univerexport je bio mala porodična firma sa samo četiri zaposlena i glavna delatnost mu je bila trgovina. Danas je to najveći maloprodajni lanac sa 149 prodajnih objekata, više od 600 svojih artikala, 25000 zaposlenih, sopstvenom farmom u Bačkoj, ličnom proizvodnjom i potrošačkim online servisom za naručivanje eLAKOLIJE sa besplatnom dostavom robe.

Osim lanca maloprodajnih objekata, tokom 29 godina rada kompanija Univerexport je otvorila sopstvene proizvodne pogone za proizvodnju testenina, peciva i sladoleda, mesnu industriju Bačka koja obezbeđuje meso sa domaće farme i poljoprivredno gazdinstvo u Liparu za uzgajanje organskih proizvoda. Pored tradicionalne prodajne mreže, ova kompanija je 2012. godine razvila online servis za naručivanje i dostavu robe eLAKOLIJE koji obezbeđuje online kupovinu i besplatnu dostavu na kućnu adresu u Beogradu, Novom Sadu i Vršcu.

U svom asortimanu od više od 16.000 artikala, Univerexport svojim potrošačima nudi robu široke potrošnje, kao što su prehrambeni proizvodi, piće, meso (prasetina, piletina), pekarski proizodi, proizodi za održavanje higijene doma (deterdženti, npr. Persil, Arijel, sredstva za čišćenje kupatila, kuhinje, podova), kao i sezonska roba (školski pribor, novogodišnji paketići).

Univerexport svojim potrošačima nudi mnoštvo primamljivih akcija. Sve kataloge sa ovim akcijama možete pronaći na Univerexport veb sajtu https://univerexport.rs/sr pod karticom Akcije. Redovne akcije u Univerexport marketima su: Kupi me po nižoj ceni (dostupna od ponedeljka do četvrtka), XXL akcija (vikend akcija, od petka do nedelje) i Popustile cene (na kasi vas očekuje popust za odabrani proizvod ili brend).

Pored ovih, Univerexport ima i akciju 15% popusta za penzionere koja se odigrava svakog 11. i 25. u mesecu (poklapa se sa datumima primanja penzija). Univerexport takođe učestvuje u akciji Crni Petak kada kupci imaju dodatne popuste na sve proizvode u ovim marketima.

Zašto ljudi vole da kupuju u Univerexportu

Lokacije i radno vreme

Univerexport prodavnice postoje u mnogim gradovima naše zemlje, kao što su Bečej, Beograd, Bačka Palanka, Novi Sad, Sombor, Subotica, Zrenjanin, kao i mnogi drugi. Lokacije Univerexport prodavnica, velikih objekata i partnera, kao i njihovo radno vreme, možete pronaći ovde.

Najnoviji katalozi
Prodavci - marketi i supermarketi