Meso - Aktuelni cene iz kataloga

Da li tražite ponude i kataloge za Meso? Verovatno ste proveli dosta vremena razmišljajući o tome kako da uštedite novac prilikom kupovine proizvoda kao što je Meso. Na ovoj stranici ćete pronaći pregled svih letaka sa sjajnim cenama za Meso.

Na primer, Meso je trenutno dostupan po sniženoj ceni u Lidl. Možete ga kupiti za 229,99 RSD i ova posebna ponuda važi od 26.01. do 01.02.2023.

Meso je trenutno na posebnoj ponudi na nekoliko mesta i može se kupiti po sniženoj ceni u Aroma Market, DIS, Idea, Lidl, Metro, PerSu, Roda. Najniža cena za Meso se može pronaći u Lidl, gde košta 229,99 RSD u posebnim ponudama koje trenutno imaju.

Pregled cena

Prodavci
Proizvod Opis
Valjanost
Cena
Lidl
 
Lidl
pile, pileće meso
Sveže pile - Cca 1,5 kg  
229,99 RSD
Metro
 
Metro
pileće meso, pileći batak
Pileći batak i karabatak sa delom leđa Poreklo: Poljska kutija cca 10 kg art. 396777 -  
234,99 RSD
DIS
 
DIS
pileća krila, pileće meso
Pileća krilca -  
239,99 RSD
PerSu
 
PerSu
pileći odresci
Panirani pileći odresci Vindija 290 g -  
269,90 RSD
Aroma Market
 
Aroma Market
pile, pileće meso
Pileće meso celo pile - 1kg  

*

279,99 RSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se možda ne odnosi na sve filijale

** Cena može biti bez PDV-a

arrow
 

Meso u katalozima

 

Pronađite najbolje ponude sa nama
Mi u Moj Katalog znamo sve o ponudama, akcijama, lecima i katalozima koji su dostupni za Meso. Možemo da pronađemo najbolje popuste i prvi ćemo Vas obavestiti kada Meso bude na akciji. A to znači da možete da ostvarite neverovatne uštede prilikom Vaše nedeljne kupovine. Samo pogledajte koliko su naše akcije i ponude iz najnovijih letaka mogle da Vam pomognu da uštedite na proizvodu Meso.

Proverite cenu proizvoda Meso kod Vaših omiljenih prodavaca
Ako želite da uštedite novac, jednostavno kliknite na neku od akcija i pogledajte aktuelnu cenu kod Vašeg omiljenog prodavca -. Da biste pojednostavili svoju pretragu sniženja, možete filtrirati kataloge i letke određenih robnih marki. Ne zaboravite da u Moj Katalog takođe možete da vidite popuste na veliki asortiman drugih proizvoda. Pogledajte naše neverovatne ponude i počnite da štedite prilikom kupovine.
Imamo sve akcije i kataloge najboljih prodavaca u Srbiji, tako da možete jednostavno uporediti ponudu Vaših omiljenih prodavnica i saznati gde ćete uštedeti najviše novca. To možete brzo i jednostavno uraditi ovde na Moj Katalog!

Potražite još ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije Vaših omiljenih proizvoda, kao što su 2 u 1 šampon, 5th Avenue, 7Days, 7 Up, 8 Tamburaša. Ovde na Moj Katalog imate sve na jednom mestu, i samo jedan klik Vas deli od sjajnih ponuda. Nastavite da se vraćate kod nas – neprekidno radimo na poboljšanju naše usluge i svakodnevno dodajemo nove promocije i akcije kako bismo Vam ponudili najniže cene!

Gde kupiti – Meso

Najnoviji katalozi