Maxi - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o Maxi prodavnicama, uključujući Maxi lokacije sa prodavnicama i uobičajeno radno vreme Maxi prodavnica. Ovde u Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije, kao što su lokacije i radno vreme prodavnica za vaših omiljenih prodavaca, uključujući Maxi prodavnice.


Katalozi Maxi
Katalozi Maxi
Katalozi Maxi

O Maxiju

Maxi je maloprodajni objekat kompanije Deleze Srbija koja je deo međunarodnog trgovinskog lanca Delhaise sa sedištem u Zandamu u Holandiji. Delhaise posluje na 3 kontinenta u 11 zemalja, a od dolaska u Srbiju ova kompanija konstantno ulaže u proširenje svog asortimana, neprestano poboljšanje kvaliteta i unapređenje dizajna. Ova kompanija u našoj zemlji posluje u tri formata (Tempo, Maxi i Shop & Go) i ima preko 12.000 zaposlenih u više od 400 prodavnica.

Maxi supermarketi su najpoznatiji po svojoj opsežnoj ponudi robe po najpovoljnijim cenama, kao i svežim proizvodima visokog kvaliteta.  Pored robe široke potrošnje kao što su praškovi za veš, šamponi, sredstva za čišćenje doma i razne vrste hrane i pića, Maxi objekti takođe poseduju pekaru i mesaru u kojoj možete kupiti sveže meso, kao što je prasetina. Pored standardne, u Maxi prodavnicama možete naći i sezonsku robu, kao što su novogodišnji paketići u decembru.

Pored kupovine u Maxi marketima, Maxi veb sajt https://www.maxi.rs vam nudi i mogućnost online kupovine tako što se registrujete na sajtu i izaberete željene proizvode i njihovo vreme isporuke. Pored online prodavnice, na veb sajtu pod karticom Promocije možete pronaći najnovije kataloge sa sjajnim popustima i akcijama kao što su nedeljna akcija, dvonedeljna akcija i vikend akcija.

Zašto ljudi vole da kupuju u Maxiju

  • Naši brendovi: u Maxi prodavnicama možete pronaći širok asortiman njihovih proizvoda koji nude najniže cene uz najbolji kvalitet, a te proizvode možete kupiti samo u Deleze prodavnicama. Neki od Deleze brendova su Premia, Od naše zemlje, 365, Care, Home, Bio, Delhaize, Happy pets.
  • Jednostavna kupovina: pored kupovine putem online prodavnice na veb sajtu, robu iz Maxi prodavnica možete kupovati i putem njihove mobilne aplikacije za kupovinu koju možete preuzeti u Google Play i App Store prodavnici.
  • Moji spiskovi: Maxi veb sajt vam pruža opciju Moji spiskovi gde možete napraviti spisak potrebnih namirnica i naručiti ih putem tog spiska, što skraćuje vreme kupovine i olakšava je.
  • Projekat Bolji komšija: kupci u Maxi objektima mogu biti sigurni da će deo njihovog novca otići onima kojima je on najpotrebniji s obzirom na to da Maxi organizuje veliki broj aktivnosti za pružanje podrške lokalnoj zajednici, kao što je novogodišnji ručak za najstarije Beograđane, renoviranje laboratorije na Institutu za onkologiju i radiologiju, donacije Crvenom Krstu, kao i mnoge druge.

Lokacije i radno vreme

Lokacije Maxi prodavnica i njihovo radno vreme možete pronaći ovde. Ovaj alat vam omogućava i da pretragu prodavnica filtrirate po sledećim parametrima: Otvoreno sada, Otvoreno nedeljom i Samo prodavnice za preuzimanje.