Idea - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o Idea prodavnicama, uključujući Idea lokacije sa prodavnicama i uobičajeno radno vreme Idea prodavnica. Ovde u Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije, kao što su lokacije i radno vreme prodavnica za vaših omiljenih prodavaca, uključujući Idea prodavnice.


Katalozi Idea
Katalozi Idea
Katalozi Idea

O Idei

Idea se na srpskom tržištu pojavljuje 1992. godine kao veleprodaja, a nakon što je 2005. ušla u sastav AGROKORN koncerna, ona otvara prvi maloprodajni objekat „Oaza“ u Beogradu. Zatim se 2006. godine otvara još 5 prodajnih objekata, a 2007. njih 32 i dva veleprodajna centra u Novom Sadu i Novom Beogradu. U narednih nekoliko godina otvoren je veliki broj prodavnica, a Idea danas ima 300 manjih i super prodavnica u gotovo svakom mestu u Srbiji.

Kompanija Idea se uvek trudila da očuva kvalitet robe široke potrošnje, stoga sveže voće i povrće nabavlja uglavnom od domaćih proizvođača. Pored toga, u Idea prodavnicama uvek možete naći sveže meso kontrolisanog kvaliteta kao što je prasetina i piletina, a sva hrana je prilagođena HACCP standardu. Osim hrane, i ostali proizvodi iz Idea ponude su sjajnog kvaliteta, kao što su Persil i Arijel prašak za veš.

Trgovinski lanac Idea je dobitnik nekih od nagrada i priznanja kao što su QUality meDAL za kvalitet usluge koji nudi potrošačima, Best Buy Award jer nudi proizvode vrhunskog kvaliteta po najboljoj ceni i Superbrands za kvalitet svog brenda. Osim toga, kompanija Idea je prepoznatljiva po učešću u mnogim humanitarnim akcijama, donacijama u vidu robe i paketića za decu u domovima za nezbrinutu decu, svratištima i bolnicama, kao i sponzorstvima mnogih kulturoloških i sportskih događaja.

Na Idea veb sajtu https://www.idea.rs možete pronaći najnovije online kataloge proizvoda na akciji koje možete kupiti po sjajnim cenama u nekoj od Idea prodavnica, kao i internet prodavnicu koja vam nudi uslugu dostave robe do kućnog praga. Pored Idea veb sajta, najnovije Idea kataloge sa nedeljnim i vikend akcijama možete pronaći i na sajtu Kuda u kupovinu koji u ponudi ima kataloge svih većih trgovina u našoj zemlji.

Zašto ljudi vole da kupuju u Idei

  • Super kartica: Idea Super kartica vam omogućava da sakupljanjem bodova prilikom kupovine u Idea prodavnicama tokom jednog obračunskog perioda ostvarite sjajne popuste. Super karticu možete dobiti na jedan od tri načina, preuzimanjem Super kartica mobilne aplikacije iz prodavnice aplikacija, registracijom na Idea veb sajtu ili popunjavanjem pristupnice u nekom prodajnom objektu.
  • Smartphone aplikacija: Idea svojim kupcima nudi i Smartphone aplikaciju koja im pruža različite mogučnosti, kao što je pregled akcija u prodavnicama, lokator prodavnica, online kupovina i skeniranje bar koda proizvoda čime mogu saznati osnovne informacije o njemu.
  • Plaćanje računa: u 74 Idea prodavnice u Srbiji imate mogućnost brzog i jednostavnog plaćanja računa kompanija SBB, VIP Mobile i Telekom Srbija putem 2D bar koda na računu. Spisak prodavnica u kojima možete plaćati račune možete pronaći ovde.
  • Očuvanje životne sredine: Idea je nosilac sertifikata ISO 14001:2004 jer je 2012. godine sertifikovala Sistem upravljanja zaštitom životne sredine. Neke od odlika sistema su korišćenje mašina za čišćenje podnih površina bez hemikalija, štampanje kataloga na recikliranom papiru, smanjenje emisija štetnih gasova iz kamiona i korišćenje 100% biorazgradivih kesa.

Lokacije  radno vreme

Idea ima preko 300 maloprodajnih objekata u našoj zemlji, a spisak prodavnica i njihovo radno vreme možete pronaći ovde.