Gomex - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o Gomex prodavnicama, uključujući Gomex lokacije sa prodavnicama i uobičajeno radno vreme Gomex prodavnica. Ovde u Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije, kao što su lokacije i radno vreme prodavnica za vaših omiljenih prodavaca, uključujući Gomex prodavnice.


Katalozi Gomex
Katalozi Gomex
Katalozi Gomex

O Gomexu

Komanija Gomex d.o.o. osnovana je 1995. godine, a danas je to trgovinski lanac veleprodaje i maloprodaje robe široke potrošnje sa sedištem u Zrenjaninu. Gomex ima više od 150 maloprodajnih objekata prosečne veličine 250 m2 koji su raspoređeni na teritoriji Vojvodine, a otvaranjem objekta u Šapcu, ovaj lanac trgovina je otpočeo širenje prema centralnoj Srbiji.

Pored lanca trgovina, Gomex poseduje i tri moderna distributivna centra od kojih jedan snabdeva objekte u Vojvodini,drugi objekte u Sremu, a treći se bavi distribucijom mesa sa kapacitetom od više od 5 tona proizvoda od mesa dnevno.

Gomex takođe ulaže velika sredstva u edukaciju svojih zaposlenih putem intenzivnih programa u Trening centru u Zaječaru. Obuka se organizuje u malim grupama od po 15 ili 20 polaznika koji stiču znanja i veštine iz oblasti rad na kasi, naplata, administrativni poslovi za poslovođe, fakturisanje, kao i drugi poslovni procesi vezani za maloprodaju.

Kompanija Gomex ima i veb sajt https://www.gomex.rs na kome možete pronaći informacije o novim akcijama, kao što su vikend akcije ili akcija „Kupi me u četvrtak“. Na ovom sajtu takođe možete pronaći mnoge korisne alate, kao što su Kasica Brojalica, Selektor popusta ili Porodični magazin.

O popularnosti Gomex prodavnica govori i to što njegove akcije i kataloge za određeni mesec, kao što je katalog za mart ili april, možete pronaći na sajtu Kuda u kupovinu koji sadrži najnovije kataloge sa akcijama najvećih trgovniskih lanaca u Srbiji.

Zašto ljudi vole da kupuju u Gomexu

  • Kasica Brojalica: Kasica Brojalica je kartica koja vam omogućava trenutne uštede i sakupljanje poena u maloprodajnim objektima Gomex d.o.o., kao i objektima njihovih partnera. Karticom se sakupljaju poeni „Keširići“ koji zamenjuju novac, a na potrošenih 100 RSD na neki od proizvoda koji nije na akciji se dobija 1 „Keširić“. Kada se sakupi najmanje 300 Keširića, oni se u celosti mogu iskoristiti za redovnu kupovinu.
  • Selektor popusta: Selektor popusta je sjajna promotivna aktivnost za kupce koji ne žele da čekaju nove akcije u kojima bi njihov omiljeni proizvod bio na popustu jer on im omogućava da sami izaberu proizvode na popustu. Mogu je koristiti samo oni potrošači koji imaju Kasicu Brojalicu i mogu izabrati najviše 10 proizvoda. Selektor popusta je takođe dostupan u obliku aplikacije za mobilne telefone i prenosive uređaje.
  • Porodični magazin: Kompanija Gomex na svom veb sajtu nudi i Porodični magazin u kome možete pronaći različite korisne teme vezane za ishranu i pripremu hrane, lepotu i zdravlje, higijenu i svežinu, kao i deo koji sadrži teme vezane za ishranu i čuvanje dece.

Lokacije i radno vreme

Pored velikih gradova kao što su Beograd, Novi Sad i Subotica, Gomex ima prodavnice u još 150 gradova u Srbiji, a njihove lokacije i radno vreme možete pronaći ovde.