Univerexport - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o Univerexport prodavnicama, uključujući Univerexport lokacije sa prodavnicama i uobičajeno radno vreme Univerexport prodavnica. Ovde u Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije, kao što su lokacije i radno vreme prodavnica za vaših omiljenih prodavaca, uključujući Univerexport prodavnice.


Katalozi Univerexport
Katalozi Univerexport
Katalozi Univerexport

O Univerexportu

Kada je osnovan 1994. godine, Univerexport je bio mala porodična firma sa samo četiri zaposlena i glavna delatnost mu je bila trgovina. Danas je to najveći maloprodajni lanac sa 149 prodajnih objekata, više od 600 svojih artikala, 25000 zaposlenih, sopstvenom farmom u Bačkoj, ličnom proizvodnjom i potrošačkim online servisom za naručivanje eLAKOLIJE sa besplatnom dostavom robe.

Osim lanca maloprodajnih objekata, tokom 29 godina rada kompanija Univerexport je otvorila sopstvene proizvodne pogone za proizvodnju testenina, peciva i sladoleda, mesnu industriju Bačka koja obezbeđuje meso sa domaće farme i poljoprivredno gazdinstvo u Liparu za uzgajanje organskih proizvoda. Pored tradicionalne prodajne mreže, ova kompanija je 2012. godine razvila online servis za naručivanje i dostavu robe eLAKOLIJE koji obezbeđuje online kupovinu i besplatnu dostavu na kućnu adresu u Beogradu, Novom Sadu i Vršcu.

U svom asortimanu od više od 16.000 artikala, Univerexport svojim potrošačima nudi robu široke potrošnje, kao što su prehrambeni proizvodi, piće, meso (prasetina, piletina), pekarski proizodi, proizodi za održavanje higijene doma (deterdženti, npr. Persil, Arijel, sredstva za čišćenje kupatila, kuhinje, podova), kao i sezonska roba (školski pribor, novogodišnji paketići).

Univerexport svojim potrošačima nudi mnoštvo primamljivih akcija. Sve kataloge sa ovim akcijama možete pronaći na Univerexport veb sajtu https://univerexport.rs/sr pod karticom Akcije. Redovne akcije u Univerexport marketima su: Kupi me po nižoj ceni (dostupna od ponedeljka do četvrtka), XXL akcija (vikend akcija, od petka do nedelje) i Popustile cene (na kasi vas očekuje popust za odabrani proizvod ili brend).

Pored ovih, Univerexport ima i akciju 15% popusta za penzionere koja se odigrava svakog 11. i 25. u mesecu (poklapa se sa datumima primanja penzija). Univerexport takođe učestvuje u akciji Crni Petak kada kupci imaju dodatne popuste na sve proizvode u ovim marketima.

Zašto ljudi vole da kupuju u Univerexportu

  • Bonus kartica: bonus kartica vam omogućava da budete nagrađeni za svoju kupovinu u Uniexport objektima. Kada prilikom kupovine date karticu, na njoj se beleži iznos koji ste potrošili, a na kraju svakog bonitetnog perioda od dva meseca računa se ukupan neto iznos kupovine koji ste ostvarili tokom tog perioda i na osnovu tog iznosa se dobijaju određeni poklon vaučeri.
  • Fondacija Univerexport: ova fondacija je osnovana 2017. godine i od tada se aktivno uključuje u različite projekte podrške društvenoj zajednici. Neki od aktuelnih projekata fondacije su April je mesec darivanja u kojoj kupovinom nekog od artikala brenda Milka, Nutrina ili Jakobs učestvujete u obezbeđivanju sportskih rekvizita za decu bez roditeljskog staranja. Sledeći projekat je Đaci prvaci u okviru koga se svake godine dele poklon paketi đacima prvacima Novog Sada i okoline. Još jedna važna kampanja je „Recite NE plastičnoj kesi i nešto dobro će da se desi“ u okviru akcije za pomoć deci oboleloj od raka koja podrazumeva da za svaki račun na kome se ne nalazi plastična kesa Univerexport donira 2 dinara udruženju Nurdor.

Lokacije i radno vreme

Univerexport prodavnice postoje u mnogim gradovima naše zemlje, kao što su Bečej, Beograd, Bačka Palanka, Novi Sad, Sombor, Subotica, Zrenjanin, kao i mnogi drugi. Lokacije Univerexport prodavnica, velikih objekata i partnera, kao i njihovo radno vreme, možete pronaći ovde.