PerSu - katalozi i akcije


Ako tražite akcije PerSu prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge PerSu prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz PerSu nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz PerSu nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Aktuelni katalozi

Odaberite najblizu prodavnicu  
Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.
 

Najbolje PerSu akcije i katalozi na mreži
Imamo informacije o skoro svakom PerSu katalogu i sniženju koji postoji u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih potražiti na našoj veb lokaciji.

Otkrijte najveća PerSu sniženja
Mnogi ljudi žele da uštede novac prilikom kupovine u PerSu prodavnici. Posedujemo sve informacije o PerSu sniženjima, tako da možete da iskoristite najpovoljnije cene i uštedite novac. Jednostavno pogledajte najnovije akcije i kataloge ovde i saznate kako možete da uštedite novac na sjajnim proizvodima. Zapamtite, ušteda je osnova uspeha!

Uložite svoje vreme!
Kada je reč o uštedi, sve zavisi od pravilnog načina razmišljanja. Trenutno ćete možda uštedeti samo nekoliko dinara, ali čak i mali iznos je značajan, a ušteda uz PerSu akcije je sjajan način da iskoristite svoj novac na najbolji mogući način. Sve što je potrebno da biste uštedeli je da budete pametan kupac i obavite kratko istraživanje pre kupovine u PerSu prodavnici. To će oduzeti malo vremena, ali naši katalozi mogu da Vam uštede mnogo novca!

Na ovoj stranici ćete pronaći 2 trenutnih kataloga prodavnice PerSu koji važe do 09.07.2022. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Marketi i supermarketi, konkretno: bicikl, sok, kobasica, Dobro, pivo, pizza, Milka, Oreo, omekšivač za veš, napitak koje možete kupiti u 144 prodavnica u mestima Novi Sad, Zrenjanin, Sombor, Kikinda, Vršac, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 123 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Moj Katalog. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice PerSu da biste videli 358 ponude koji više ne važe.

Proizvodi u PerSu katalozima

Najnoviji katalozi

Prodavci - marketi i supermarketi