JYSK - katalozi, prodavnice i radno vreme

Katalozi JYSK

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O Jysku

Prva Jysk prodavnica otvorena je 1979. godine u Arhusu u Danskoj. Nakon toga otvoreno je još nekoliko  JYSK Sengetøjslager prodavnica u Danskoj, a prva prodavnica otvorena van granica Danske bila je ona otvorena 1984. godine u Nemačkoj. Danas ova grupacija ima ukupno 2800 prodavnica u 52 zemlje širom sveta sa 23.000 zaposlenih

U Srbiji, Jysk ima 30 prodavnica u 20 gradova, kao što su Subotica, Novi Sad, Beograd, Pančevo i Niš, a za ostale stanovnike naše zemlje ova kompanija je obezbedila mogućnost kupovine u online prodavnici sa rokom dostave na kućnu adresu. U Jysk prodavnicama, kao i na veb sajtu, možete pronaći sve što vam je potrebno za uređenje vašeg doma, od velike ponude nameštaja i tekstilnih proizvoda do dekoracije za kuću i baštenskog nameštaja.

Pored ponude nameštaja i online prodavnice, na Jysk veb sajtu https://jysk.rs možete pronaći i njihove kataloge sa nedeljnim akcijama, kao i novim proizvodima koji su u ponudi od tekućeg meseca. Ovi katalozi vam takođe nude opciju da, klikom na sliku proizvoda u katalogu, budete direktno preusmereni na stranicu tog proizvoda. Pored redovnih akcija, Jysk učestvuje i u akciji „Crni petak“ koja se održava poslednjeg petka u novembru. To je dan sjajnih ponuda i sniženja kada robu možete kupovati po posebnim uslovima i cenama.

Zašto ljudi vole da kupuju u Jysku

Lokacije i radno vreme

Lokacije Jysk prodavnica i njihovo radno vreme možete pronaći ovde. Pored standardne pretrage prodavnica na osnovu grada ili adrese, ovaj lokator vam omogućava i pretragu putem opcije „Moja trenutna lokacija“ kada pregledač automatski definiše vašu lokaciju i pronalazi prodavnice u vašoj blizini.

Najnoviji katalozi
Prodavci - nameštaj