Forma Ideale - katalozi, prodavnice i radno vreme

Katalozi Forma Ideale

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O Formi Ideale

Kompanija Forma Ideale je nastala još davne 1995. godine kao porodična firma EL-EN koja se bavila proizvodnjom set stolova od punog drveta. S obzirom na male proizvodne potencijale, firma je na početku bila dobavljač maloprodajnih salona drugih prodavnica nameštaja.

Međutim, zbog velikog interesovanja kupaca i povećane potražnje, došlo je do širenja proizvodnih kapaciteta i otvaranja sopstvenog maloprodajnog objekta u Zaječaru 2011. godine, a u narednih godinu dana i u Kragujevcu i Nišu.

Kompanija Forma Ideale bavi se proizvodnjom pločastog i tapaciranog nameštaja u proizvodnim pogonima u Kragujevcu i Majdanpeku. U njihovoj bogatoj ponudi možete naći sve za opremanje svog doma, od kuhinja, regala, komoda, ormara i ugaonih garnitura pa do različitih tipova ležajeva, kao što su kauči i kreveti. Pored redovne ponude nameštaja, u Forma Ideale prodavnicama možete naći i ponudu nameštaja sa greškom koji možete kupiti po izuzetno povoljnim cenama.

Na veb sajtu online prodavnice Forma Ideale https://www.formaideale.rs, pored standardne ponude nameštaja možete pronaći i važeći katalog sa aktuelnim akcijama i sniženjima koja se kreću i do 60%. Ove proizvode možete naručiti iz udobnosti svog doma, a oni će stići na vašu adresu u roku od 5 radnih dana.

Zašto ljudi vole da kupuju u Formi Ideale

Lokacije i radno vreme

Pored prodavnica u nekim od najvećih gradova Srbije kao što su Beograd, Novi Sad i Subotica, Forma Ideale maloprodajne objekte možete naći i u mnoštvo drugih gradova naše zemlje. Informacije o ovim objektima, kao što su njihova adresa i radno vreme, možete pronaći ovde.

Najnoviji katalozi
Prodavci - nameštaj