Vitorog - katalozi, prodavnice i radno vreme

Katalozi Vitorog

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O Vitorogu

Prvi Vitorog salon nameštaja otvoren je pre 25 godina. Od samog početka, ova kompanija je veliku pažnju posvetila projektovanju nameštaja jer je želela da sirovine iz prirode pretvore u komade nameštaja visokog kvaliteta. Tokom procesa projektovanja i proizvodnje, velika pažnja se posvećivala potrebama kupaca kako bi im se pružila pomoć u opremanju svakog kutka njihovog doma.

Danas kompanija Vitorog ima 10 salona u 7 gradova naše zemlje, a to su: Beograd, Novi Sad, Požarevac, Sremska Mitrovica, Subotica, Čačak i Zlatibor. Pored salona nameštaja, ova kompanija poseduje i outlet nameštaja u Novom Sadu u kome možete pronaći nameštaj sa greškom po veoma povoljnim cenama.

U Vitorog salonima možete pronaći nameštaj za opremanje svih prostorija u vašem domu, a njihova ponuda uključuje stolove i stolice, kuhinje, ormare i komode, ugaone garniture, razne vrste kreveta, tepihe, kao i kancelarijski i baštenski nameštaj.

Na veb sajtu ove kompanije https://vitorogpromet.rs/ pored standardne ponude nameštaja možete pronaći i kataloge sa sjajnim akcijama i sniženjima određenih komada nameštaja. Pored standardnih akcija, Vitorog učestvuje i u globalnom fenomenu Crni Petak kada prodavnice nude dodatne popuste i primamljive ponude svojim kupcima.

Zašto ljudi vole da kupuju u Vitorogu

Lokacije i radno vreme

Lokacije Vitorog prodavnica, njihovo radno vreme i brojeve telefona možete pronaći ovde.

Najnoviji katalozi
Prodavci - nameštaj