Emmezeta - katalozi, prodavnice i radno vreme

Katalozi Emmezeta

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O Emmezeti

Emmezeta je sastavni deo maloprodajnog lanca trgovina nameštaja i artikala za uređenje doma Conforama koja je od 2011. godine postala vlasništvo Grupe Steinhoff International, što joj je omogućilo da se proširi na tržištu Evrope i postane evropski lider u oblasti opremanja doma.

Cilj ove kompanije je da obezbedi obimnu i atraktivnu ponudu nameštaja modernog dizajna i kvaliteta po izuzetno povoljnim cenama. U asortimanu Emmezeta prodavnica možete naći različite vrste nameštaja, kao što su kreveti, ormari, stolice i fotelje, kao i elektronike i bele tehnike, kao što su televizori. Svi artikli su prošli stroga testiranja kvaliteta i bezbednosti proizvoda, tako da kupci mogu biti uvereni da dobijaju najbolji kvalitet za svoj novac.

Što se tiče Emmezeta centara u Srbiji, njih vode domaći kadrovi kojima je obezbeđena konstantna obuka i usavršavanje. U pogledu odnosa prema kupcima, svi oni se vode sloganom „Kupac je kralj“, a kompanija Emmezeta se trudi da on postane i način života i rada njenih zaposlenih.

Emmezeta poseduje i svoj veb sajt https://www.emmezeta.rs/ na kome možete pronaći važeće akcije i elektronski katalog sa sniženjima koji vam pruža mogućnost da klikom na sliku određenog proizvoda u katalogu budete direktno prebačeni na stranicu tog proizvoda. Pored akcija i kataloga, sajt ima i veb prodavnicu koja vam omogućuje kupovinu iz udobnosti vašeg doma.

Zašto ljudi vole da kupuju u Emmezeti

Lokacije i radno vreme

U našoj zemlji, Emmezeta ima svoje centre u Beogradu, Čačku i Nišu, a uskoro se otvara i centar u Novom Sadu. Radno vreme svih centara je od ponedeljka do nedelje od 09:00 do 21:00 h, a adrese svih centara možete pronaći ovde.

Najnoviji katalozi
Prodavci - nameštaj