Emmezeta - katalozi i akcije


Ako tražite akcije Emmezeta prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge Emmezeta prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz Emmezeta nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz Emmezeta nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Aktuelni katalozi

Odaberite najblizu prodavnicu  
Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.
 

Sve za uređenje vašeg doma

Kada je reč o uređenju doma, sve što vam treba naći ćete po odličnim cenama u Emmezeta trgovinskom lancu i maloprodajnim objektima na više lokacija u Beogradu, Nišu, Čačku… Ako su vam ove radnje ipak daleko, na sajtu https://www.emmezeta.rs možete pogledati ceo asortiman i katalog proizvoda. Ponuda je veoma bogata i ogleda se pre svega u velikom izboru nameštaja. U ponidi se nalazesu kreveti, fotelje, stolovi i stolice, ormari, komode i police, zatim proizvodi za uređenje doma kao što su tepisi, rasveta, tekstil, ogledala, slike, kao I  bela tehnika, televizori, posuđe, koferi i brojni drugi artikli. Kupovinu možete da obavite i online u Emmezeta webshop-u, uz mogućnost dostave kupljenih proizvoda na dogovorenu adresu.

Akcije za sve kupce

Pored velikog asortimana, prioritet koji Emmezeta ima, je ponuditi maksimalan kvalitet po pristupačnim cenama. Da bi  još više svoju ponudu približila kupcima, kompanija organizuje veliki broj akcija. Najpopularnija je vikend akcija kod koje se popusti kreću uglavnom 10-30%, a za neke artikle i do neverovatnoh 50%. Ovu akciju možete da pogledate na naslovnoj strani sajta ili da se prijavite za besplatni newsletter i tako prvi saznate sve o novim akcijama i popustima. Tu su i brojni proizvodi na rasprodaji, kao i akcija sniženja za sezonske proizvode.

Najvernijim kupcima Emmezeta je omogućila da postanu članovi kluba i na taj način koriste određene pogodnosti koje ovo članstvo nudi. Pogodnosti se odnose pre svega na posebne uslove kupovine, cene koje važe samo za članove kluba i koje su snižene do čak 35% u odnosu na redovne, kao i specijalne popuste.

Osim sjajnih cena, akcija, popusta, kao i kvaliteta i bogatog asortimana robe, Emmezeta je tu i ukoliko vam treba pomoć ili inspiracija za uređenje doma. U radnjama ili na sajtu potražite časopis Emma i u njemu pronađite aktuelne trendove u opremanju doma, brojne savete i korisne informacije i uredite svoj dom kao iz časopisa.

Najnoviji katalozi

Prodavci - nameštaj