JYSK - katalozi i akcije


Ako tražite akcije JYSK prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge JYSK prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz JYSK nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz JYSK nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Aktuelni katalozi

Odaberite najblizu prodavnicu  
Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.
 

Fantastične akcije i katalozi

Da biste prvi saznali sve novosti o popustima i proizvodima koji se nude po sniženim cenama, prijavite se za newsletter kompanije Jysk na sajtu https://jysk.rs i na vašu e-mail adresu svake nedelje će stizati  aktuelni letak sa najboljim ponudama. Ovaj svojevrsni katalog akcija poslužiće vam i kao dobra inspiracija za uređenje doma, a uz odlične ponude uspećete da uštedite i fantastičnih 65%, koliko iznosi popust na pojedine artikle iz letka.

Kompanija Jysk svojim kupcima nudi brojne akcije. Nedeljna akcija koja je  svakog četvrtka i važi narednih 14 dana, nudi brojne artikle po cenama sniženim 20-50%. Finalna akcija predstavlja uglavnom popuste na sezonsku robu, koji se kreću 30-60%. Tu je i outlet ponuda koja traje dok se ne prodaju zalihe robe koja izlazi iz asortimana. Ova ponuda predstavlja i poslednji momenat kada možete da dođete do željenog artikla po nikad nižoj ceni, pa prema tome ni slučajno ne smete da je propustite.

Uvek odlične cene

Kompanija Jysk poznata je po širokom asortimanu proizvoda za uređenje životnog prostora. Samo neki od proizvoda po kojima je Jysk prepoznatljiv su dušeci, kreveti, jastuci, komode, ogledala, tepisi, prekrivači, zavese, peškiri, kučni tekstil i drugi. Tu su i proizvodi za uređenje radnog prostora: stolovi, stolice, police, zatim proizvodi za dekoraciju, dodaci za kuhinje, kupatila, bašte... I sve ovo može da bude vaše po odličnim cenama, tokom cele godine.

Uvek niska cena je još jedna od povoljnosti kompanije Jysk, koja određeni asortiman proizvoda prodaje po veoma povoljnim cenama, bez vremenskog ograničenja i van aktuelnih akcija. Na ovaj način, tokom čitave godine, Jysk svojim potrošačima omogućava da preurede ili osveže prostor nekim novim proizvodom, kad god to požele.

Pored velikog broja prodavnica u našoj zemlji, razgledanje proizvoda možete da vršite i preko internet stranice, a kada odaberete šta želite, kupovinu izvršite online, uz sve pogodnosti koje Jysk nudi.

Proizvodi u JYSK katalozima

Najnoviji katalozi

Prodavci - nameštaj