JYSK - katalozi i akcije


Ako tražite akcije JYSK prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge JYSK prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz JYSK nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz JYSK nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Fantastične akcije i katalozi

Da biste prvi saznali sve novosti o popustima i proizvodima koji se nude po sniženim cenama, prijavite se za newsletter kompanije Jysk na sajtu https://jysk.rs i na vašu e-mail adresu svake nedelje će stizati  aktuelni letak sa najboljim ponudama. Ovaj svojevrsni katalog akcija poslužiće vam i kao dobra inspiracija za uređenje doma, a uz odlične ponude uspećete da uštedite i fantastičnih 65%, koliko iznosi popust na pojedine artikle iz letka.

Kompanija Jysk svojim kupcima nudi brojne akcije. Nedeljna akcija koja je  svakog četvrtka i važi narednih 14 dana, nudi brojne artikle po cenama sniženim 20-50%. Finalna akcija predstavlja uglavnom popuste na sezonsku robu, koji se kreću 30-60%. Tu je i outlet ponuda koja traje dok se ne prodaju zalihe robe koja izlazi iz asortimana. Ova ponuda predstavlja i poslednji momenat kada možete da dođete do željenog artikla po nikad nižoj ceni, pa prema tome ni slučajno ne smete da je propustite.

Uvek odlične cene

Kompanija Jysk poznata je po širokom asortimanu proizvoda za uređenje životnog prostora. Samo neki od proizvoda po kojima je Jysk prepoznatljiv su dušeci, kreveti, jastuci, komode, ogledala, tepisi, prekrivači, zavese, peškiri, kučni tekstil i drugi. Tu su i proizvodi za uređenje radnog prostora: stolovi, stolice, police, zatim proizvodi za dekoraciju, dodaci za kuhinje, kupatila, bašte... I sve ovo može da bude vaše po odličnim cenama, tokom cele godine.

Uvek niska cena je još jedna od povoljnosti kompanije Jysk, koja određeni asortiman proizvoda prodaje po veoma povoljnim cenama, bez vremenskog ograničenja i van aktuelnih akcija. Na ovaj način, tokom čitave godine, Jysk svojim potrošačima omogućava da preurede ili osveže prostor nekim novim proizvodom, kad god to požele.

Pored velikog broja prodavnica u našoj zemlji, razgledanje proizvoda možete da vršite i preko internet stranice, a kada odaberete šta želite, kupovinu izvršite online, uz sve pogodnosti koje Jysk nudi.

Najbolje JYSK akcije i katalozi na mreži
Imamo informacije o skoro svakom JYSK katalogu i sniženju koji postoji u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih potražiti na našoj veb lokaciji.

Otkrijte najveća JYSK sniženja
Mnogi ljudi žele da uštede novac prilikom kupovine u JYSK prodavnici. Posedujemo sve informacije o JYSK sniženjima, tako da možete da iskoristite najpovoljnije cene i uštedite novac. Jednostavno pogledajte najnovije akcije i kataloge ovde i saznate kako možete da uštedite novac na sjajnim proizvodima. Zapamtite, ušteda je osnova uspeha!

Uložite svoje vreme!
Kada je reč o uštedi, sve zavisi od pravilnog načina razmišljanja. Trenutno ćete možda uštedeti samo nekoliko dinara, ali čak i mali iznos je značajan, a ušteda uz JYSK akcije je sjajan način da iskoristite svoj novac na najbolji mogući način. Sve što je potrebno da biste uštedeli je da budete pametan kupac i obavite kratko istraživanje pre kupovine u JYSK prodavnici. To će oduzeti malo vremena, ali naši katalozi mogu da Vam uštede mnogo novca!

Na ovoj stranici ćete pronaći 3 trenutnih kataloga prodavnice JYSK koji važe do 30.09.2020. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Nameštaj, konkretno: stolica, kutija, dušek, ram, lampa, krevet, jezgro, led, plus plus, četka koje možete kupiti u 30 prodavnica u mestima Beograd, Niš, Novi Sad, Kragujevac, Čačak, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 92 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Moj Katalog. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice JYSK da biste videli 116 ponude koji više ne važe.

Prodavnice JYSK
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Prodavci