Forma Ideale - katalozi i akcije


Ako tražite akcije Forma Ideale prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge Forma Ideale prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz Forma Ideale nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz Forma Ideale nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Aktuelni katalozi

Najbliža
spinner

 Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.

Katalog Forma Ideale
Forma Ideale katalog - 21.11.2022 - 17.12.2022.
21.11.-17.12.2022
Važeći u svim Forma Ideale marketima.
Katalog Forma Ideale
Forma Ideale katalog - 28.11.2022 - 04.12.2022.
28.11.-04.12.2022
Važeći u svim Forma Ideale marketima.
Katalog Forma Ideale
Forma Ideale katalog - 28.11.2022 - 17.12.2022.
28.11.-17.12.2022
Važeći u svim Forma Ideale marketima.
 

Moderan nameštaj po fantastičnim cenama

Da li je moguće da se prilikom kupovine nameštaja može uštedeti? Da, moguće je u Formi Ideale, koja daje popuste i do neverovatnih 60% na nameštaj! Kupovina nameštaja ne mora uvek da bude bolna tačka koja zahteva mnogo novca. Kompanija Forma Ideale se pobrinula da svojim kupcima ponudi akcije, koje će im olakšati uređenje doma i neće opteretiti kućni budžet. Sa aktuelnim popustima svako će moći da priušti novi nameštaj i uživa u modernom dizajnu i bojama svog omiljenog komada. Novi katalog izlazi na mesečnom nivou i možete ga pronaći na sajtu kompanije https://www.formaideale.rs i prelistati online, ili ga potražiti u nekom od salona. Ova akcija, poznata i kao Preporuka meseca, predstavlja popust na artikle u iznosu 20-60%. Pored ove akcije, kompanija Forma Ideale svojim kupcima omogućava da sebi priušte i najnovije proizvode, koji su tek pristigli u prodajne salone, tako što i na neke od njih daje popust do čak 50%.

Nameštaj pristupačan svima

Forma Ideale odavno je sinonim za pristupačan nameštaj dobrog kvaliteta, pa gotovo da nema doma koji ne poseduje bar jedan od velikog broja proizvoda. Samo neki od njih su ormari, kreveti, komode, radni i trpezarijski stolovi i stolice, ugaone garniture, fotelje, kuhinje... Osim akcijskih popusta, Forma Ideale razvila je i Loyalty program, kako bi nagradila najvernije kupce i omogućila ima da još više uštede. Tu su još i brojne pogodnosti prilikom plaćanja, odloženo plaćanje, količinski popusti...

Kupovinu možete da obavite i online, u internet prodavnici Forma Ideale i tada vas očekuje besplatna isporuka kupljenog artikla na željenu adresu u Srbiji. Na naslovnoj strani sajta nalazi se i Last minute ponuda, u kojoj se predstavljaju poslednji komadi nameštaja iz internet prodavnice po cenama sniženim do 70%.

Ukoliko želite da prvi dobijate informacije o popustima i proizvodima koji su na akciji, prijavite se na mailing listu, kako biste mailom primali newsletter, planirali svoju kupovinu i na vreme obezbedili komad nameštaja koji želite.

Proizvodi u Forma Ideale katalozima

Najnoviji katalozi

Prodavci - nameštaj