Roda - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o Roda prodavnicama, uključujući Roda lokacije sa prodavnicama i uobičajeno radno vreme Roda prodavnica. Ovde u Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije, kao što su lokacije i radno vreme prodavnica za vaših omiljenih prodavaca, uključujući Roda prodavnice.


Katalozi Roda
Katalozi Roda
Katalozi Roda

O Rodi

Roda lanac marketa je svoje poslovanje započeo 1994. godine kada je otvorena prva prodavnica u Kuli. Tokom godina, Roda  je uspela da se na srpskom tržištu razvije kao prodavnica za velike, porodične kupovine. U oktobru 2006. godine slovenačka Merkator Grupa kupuje 76% kapitala kompanije M-Rodić i postaje njen većinski vlasnik.

Danas Roda ima 35 objekata veličine između 1.200 i 13.000 m² u 24 grada Srbije, a to su: Beograd, Novi Sad , Subotica, Smederevo, Sombor, Trstenik, Jagodina, Vranje, Čačak, Niš, Leskovac, Valjevo, Jagodina, Mladenovac, Požarevac, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Bačka Palanka, Bačka Topola, Šabac, Zrenjanin i Sremska Mitrovica.

U njenoj opsežnoj ponudi od preko 80.000 artikala možete pronaći najrazličitije tipove robe široke potrošnje, kao što su namirnice, sredstva za higijenu (uključujući praškove za pranje, npr. Persil), oprema za automobile (gume), tehnika (televizori), bela tehnika (veš mašine, usisivači), odeća i obuća, kao i sezonska roba (jelke). Vođeni parolom „Tamo gde je porodica“, zaposleni u Roda marketima imaju ideju da obezbede mesto za uživanje i kupovinu za sve porodice.

Na Roda veb sajtu https://www.roda.rs pored mnoštva informacija o kompaniji i načinu poslovanja možete pronaći i online kataloge sa najnovijim sjajnim akcijama u Roda megamarketima. Pored redovnih, Roda učestvuje i u akciji Crni Petak kada vas u njenim marketima očekuju i dodatni sjajni popusti na određene proizvode.

Zašto ljudi vole da kupuju u Rodi

  • Super Kartica: ovo je program koji vas nagrađuje za kupovinu i korišćenje usluga Rodinih partnera. Ova kartica je besplatna a omogućava vam da ostvarujete popuste i uštede dok sakupljate bodove za nove pogodnosti. Ove bodove možete iskoristiti za umanjenje računa prilikom kupovine u Rodi, Idei, Mercatoru, Intersportu i DDOR prodajnim mestima, a 1 bod ima vrednost 1 RSD.
  • Super Klubić: korisnicima Super Kartice koji imaju decu mlađu od 7 godina Roda je omogućila još jednu pogodnost – Super Klubić. Članovi Super Klubića će proizvode za decu moći da kupuju uz specijalne popuste koje su za njih pripremili Rodini partneri. Još jedna od pogodnosti koju ovaj program nudi je otključavanje Gold i Platinum nivoa pogodnosti na koje stičete pravo kada na mesečnom nivou ostvarite potrošnju definisanu u pravilima korišćenja programa.
  • Vredno je zajedno: proizvodi na policama Roda prodavnica obeleženi oznakom Vredno je zajedno su brendovi sa dugogodišnjom tradicijom čijom kupovinom u određenom iznosu stičete pravo na kupovinu proizvoda na akciji po sjajnim cenama. Neki od proizvoda koji nose ovu oznaku su C proizvodi, Dukat, Coca Cola, Plazma, Moja Kravica i mnogi drugi.

Lokacije i radno vreme

Adrese Roda megamarketa i njihovo radno vreme možete pronaći ovde. Pored mape sa lokacijama, ova stranica vam nudi i opcije kao što su Izaberite mesto za pretragu Roda marketa u određenom mestu, Pronađite najbližu Rodu koja vam prikazuje najbliži Roda market i Spisak Roda lokacija koja prikazuje sve Roda prodavnice u našoj zemlji.