Metro - katalozi, prodavnice i radno vreme

Katalozi Metro

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O Metrou

Kompanija Metro Cash&Carry Srbija je deo METRO AG kompanije koja posluje u više od 36 zemalja sveta i specijalizovana je za veleprodaju i maloprodaju prehrambenih proizvoda. U našoj zemlji ova kompanija posluje od 2005. godine i ima oko 1000 zaposlenih, a pored prodavnica u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Pošarevcu, Kragujevcu, Šapcu i Subotici, ona 2012. otvara HoReCa centar za obuku ugostitelja iz cele Srbije.

U širokom asortimanu Metro proizvoda možete pronaći više od 25.000 hiljada artikala kao što su prehrambeni proizvodi, piće, oprema za ugostitelje,školska oprema,mali kućni aparati i tehnika (televizori, telefoni), oprema za putovanja (koferi), oprema za automobile (gume, akumulatori), odeća i obuća, sezonska roba (baštenske garniture, bazeni, suncobrani, novogodišnji ukrasi, jelke) i „Uradi sam“ asortiman (razne vrste alata).

Na Metro veb sajtu https://www.metro.rs možete pronaći najnovije kataloge sa akcijama i najnovijim ponudama u Metro centrima. Pored svojih redovnih akcija, kompanija Metro Cash&Carry učestvuje i u međunarodnom fenomenu Crni petak kada pored postojećih nudi i sjajna dodatna sniženja na proizvode.

Zašto ljudi vole da kupuju u Metrou

Lokacije i radno vreme

Lokacije i radno vreme Metro Cash&Carry prodavnica možete pronaći ovde, kao i klikom na opciju Izabrani centar koja se nalazi u gornjem levom uglu stranice odmah pored žutog znaka METRO.

Najnoviji katalozi
Prodavci - marketi i supermarketi