Metro - katalozi i akcije


Ako tražite akcije Metro prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge Metro prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz Metro nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz Metro nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Aktuelni katalozi

Najbliža
spinner

 Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.

 

Najbolje Metro akcije i katalozi na mreži
Imamo informacije o skoro svakom Metro katalogu i sniženju koji postoji u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih potražiti na našoj veb lokaciji.

Otkrijte najveća Metro sniženja
Mnogi ljudi žele da uštede novac prilikom kupovine u Metro prodavnici. Posedujemo sve informacije o Metro sniženjima, tako da možete da iskoristite najpovoljnije cene i uštedite novac. Jednostavno pogledajte najnovije akcije i kataloge ovde i saznate kako možete da uštedite novac na sjajnim proizvodima. Zapamtite, ušteda je osnova uspeha!

Uložite svoje vreme!
Kada je reč o uštedi, sve zavisi od pravilnog načina razmišljanja. Trenutno ćete možda uštedeti samo nekoliko dinara, ali čak i mali iznos je značajan, a ušteda uz Metro akcije je sjajan način da iskoristite svoj novac na najbolji mogući način. Sve što je potrebno da biste uštedeli je da budete pametan kupac i obavite kratko istraživanje pre kupovine u Metro prodavnici. To će oduzeti malo vremena, ali naši katalozi mogu da Vam uštede mnogo novca!

Na ovoj stranici ćete pronaći 13 trenutnih kataloga prodavnice Metro koji važe do 19.04.2023. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Marketi i supermarketi, konkretno: Aro, Metro Chef, Metro Professional, alkohol, stolica, Takovo, napitak, fotelja, riba, čaj koje možete kupiti u 9 prodavnica u mestima Beograd, Niš, Novi Sad, Kragujevac, Šabac, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 124 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Moj Katalog. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice Metro da biste videli 430 ponude koji više ne važe.

Proizvodi u Metro katalozima

Najnoviji katalozi

Prodavci - marketi i supermarketi