Metro - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o Metro prodavnicama, uključujući Metro lokacije sa prodavnicama i uobičajeno radno vreme Metro prodavnica. Ovde u Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije, kao što su lokacije i radno vreme prodavnica za vaših omiljenih prodavaca, uključujući Metro prodavnice.


Katalozi Metro
Katalozi Metro
Katalozi Metro

O Metrou

Kompanija Metro Cash&Carry Srbija je deo METRO AG kompanije koja posluje u više od 36 zemalja sveta i specijalizovana je za veleprodaju i maloprodaju prehrambenih proizvoda. U našoj zemlji ova kompanija posluje od 2005. godine i ima oko 1000 zaposlenih, a pored prodavnica u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Pošarevcu, Kragujevcu, Šapcu i Subotici, ona 2012. otvara HoReCa centar za obuku ugostitelja iz cele Srbije.

U širokom asortimanu Metro proizvoda možete pronaći više od 25.000 hiljada artikala kao što su prehrambeni proizvodi, piće, oprema za ugostitelje,školska oprema,mali kućni aparati i tehnika (televizori, telefoni), oprema za putovanja (koferi), oprema za automobile (gume, akumulatori), odeća i obuća, sezonska roba (baštenske garniture, bazeni, suncobrani, novogodišnji ukrasi, jelke) i „Uradi sam“ asortiman (razne vrste alata).

Na Metro veb sajtu https://www.metro.rs možete pronaći najnovije kataloge sa akcijama i najnovijim ponudama u Metro centrima. Pored svojih redovnih akcija, kompanija Metro Cash&Carry učestvuje i u međunarodnom fenomenu Crni petak kada pored postojećih nudi i sjajna dodatna sniženja na proizvode.

Zašto ljudi vole da kupuju u Metrou

  • Moja radnja: program Moja radnja pruža podršku manjim trgovinskim radnjama u cilju unapređenja njihovog poslovanja, a trenutno uključuje više od 500 radnji u našoj zemlji. Putem ovog programa, kompanija Metro svojim partnerima nudi marketinšku podršku, brendiranje, atraktivnu rabatnu skalu, reklamne kataloge i materijale i promociju putem društvenih mreža.
  • Dostava robe: Metro centri vrše dostavu robe do vaših vrata 6 dana u nedelji uz dogovor sa kupcima o vremenu prijema robe. Tokom transporta, ova kompanija poštuje održavanje hladnog lanca, za šta poseduju i IFS sertifikat.
  • Kvalitet proizvoda: kompanija Metro obezbeđuje visok kvalitet svojih proizvoda u skladu sa IFS, HACCP i Codex Alimentarius međunarodnim standardima putem kontrole isporuke dobavljača, kontrole datuma isteka trajanja proizvoda, kontrole temperature prodajnog i skladišnog prostore i strogih procedura higijensko-sanitarnih uslova dezinfekcije.
  • 1+1 spoj za velike uštede: ova akcija vam omogućava da kupovinom jednog artikla steknete pravo da drugi artikl koji je naznačen u ponudi kupite po ceni od 1 RSD.

Lokacije i radno vreme

Lokacije i radno vreme Metro Cash&Carry prodavnica možete pronaći ovde, kao i klikom na opciju Izabrani centar koja se nalazi u gornjem levom uglu stranice odmah pored žutog znaka METRO.