Forma Ideale - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o Forma Ideale prodavnicama, uključujući Forma Ideale lokacije sa prodavnicama i uobičajeno radno vreme Forma Ideale prodavnica. Ovde u Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije, kao što su lokacije i radno vreme prodavnica za vaših omiljenih prodavaca, uključujući Forma Ideale prodavnice.


Katalozi Forma Ideale
Katalozi Forma Ideale
Katalozi Forma Ideale

O Formi Ideale

Kompanija Forma Ideale je nastala još davne 1995. godine kao porodična firma EL-EN koja se bavila proizvodnjom set stolova od punog drveta. S obzirom na male proizvodne potencijale, firma je na početku bila dobavljač maloprodajnih salona drugih prodavnica nameštaja.

Međutim, zbog velikog interesovanja kupaca i povećane potražnje, došlo je do širenja proizvodnih kapaciteta i otvaranja sopstvenog maloprodajnog objekta u Zaječaru 2011. godine, a u narednih godinu dana i u Kragujevcu i Nišu.

Kompanija Forma Ideale bavi se proizvodnjom pločastog i tapaciranog nameštaja u proizvodnim pogonima u Kragujevcu i Majdanpeku. U njihovoj bogatoj ponudi možete naći sve za opremanje svog doma, od kuhinja, regala, komoda, ormara i ugaonih garnitura pa do različitih tipova ležajeva, kao što su kauči i kreveti. Pored redovne ponude nameštaja, u Forma Ideale prodavnicama možete naći i ponudu nameštaja sa greškom koji možete kupiti po izuzetno povoljnim cenama.

Na veb sajtu online prodavnice Forma Ideale https://www.formaideale.rs, pored standardne ponude nameštaja možete pronaći i važeći katalog sa aktuelnim akcijama i sniženjima koja se kreću i do 60%. Ove proizvode možete naručiti iz udobnosti svog doma, a oni će stići na vašu adresu u roku od 5 radnih dana.

Zašto ljudi vole da kupuju u Formi Ideale

  • Loyalty program: kao nagradu svojim vernim kupcima, Forma Ideale je pokrenula Loyalty program koji im omogućava da uz Forma Ideale loyalty karticu ostvare 5% popusta na svaku kupovinu (neakcijskih ili akcijskih ili proizvoda) nakon što ostvare jednu ili više kupovina u ukupnoj vrednosti od 50.000 dinara.
  • Odloženo plaćanje na 12 rata bez kamate: Forma Ideale svojim kupcima nudi mogućnost odloženog plaćanja na 12 mesečnih rata bez kamate putem kreditnih kartica banke Intesa, čekova i administrativne zabrane (gde za 6, 9 ili 12 rata ide uvećanje cene za 3, 5 i 7%).
  • Društvena odgovornost: s obzirom na to da se poslovanje kompanije Forma Ideale zasniva na društveno odgovornim načelima, ona učestvuje u mnoštvo humanitarnih akcija u saradnji sa partnerima kao što su Crveni krst Srbije, centri za socijalni rad, neprofitne i nevladine organizacije, fondacije i lokalne samouprave i Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije.
  • Planer: na veb sajtu Forme Ideale možete pronaći i njihov planer koji vam omogućava da napravite 3D plan svoje sobe u njenim dimenzijama, sa svim prozorima i vratima koji postoje na njoj i na taj način dobijete uvid u to kako bi određeni komad nameštaja izgledao u vašoj sobi.

Lokacije i radno vreme

Pored prodavnica u nekim od najvećih gradova Srbije kao što su Beograd, Novi Sad i Subotica, Forma Ideale maloprodajne objekte možete naći i u mnoštvo drugih gradova naše zemlje. Informacije o ovim objektima, kao što su njihova adresa i radno vreme, možete pronaći ovde.