Emmezeta - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o Emmezeta prodavnicama, uključujući Emmezeta lokacije sa prodavnicama i uobičajeno radno vreme Emmezeta prodavnica. Ovde u Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije, kao što su lokacije i radno vreme prodavnica za vaših omiljenih prodavaca, uključujući Emmezeta prodavnice.


Katalozi Emmezeta
Katalozi Emmezeta
Katalozi Emmezeta

O Emmezeti

Emmezeta je sastavni deo maloprodajnog lanca trgovina nameštaja i artikala za uređenje doma Conforama koja je od 2011. godine postala vlasništvo Grupe Steinhoff International, što joj je omogućilo da se proširi na tržištu Evrope i postane evropski lider u oblasti opremanja doma.

Cilj ove kompanije je da obezbedi obimnu i atraktivnu ponudu nameštaja modernog dizajna i kvaliteta po izuzetno povoljnim cenama. U asortimanu Emmezeta prodavnica možete naći različite vrste nameštaja, kao što su kreveti, ormari, stolice i fotelje, kao i elektronike i bele tehnike, kao što su televizori. Svi artikli su prošli stroga testiranja kvaliteta i bezbednosti proizvoda, tako da kupci mogu biti uvereni da dobijaju najbolji kvalitet za svoj novac.

Što se tiče Emmezeta centara u Srbiji, njih vode domaći kadrovi kojima je obezbeđena konstantna obuka i usavršavanje. U pogledu odnosa prema kupcima, svi oni se vode sloganom „Kupac je kralj“, a kompanija Emmezeta se trudi da on postane i način života i rada njenih zaposlenih.

Emmezeta poseduje i svoj veb sajt https://www.emmezeta.rs/ na kome možete pronaći važeće akcije i elektronski katalog sa sniženjima koji vam pruža mogućnost da klikom na sliku određenog proizvoda u katalogu budete direktno prebačeni na stranicu tog proizvoda. Pored akcija i kataloga, sajt ima i veb prodavnicu koja vam omogućuje kupovinu iz udobnosti vašeg doma.

Zašto ljudi vole da kupuju u Emmezeti

  • Emmezeta klub kartica: Emmezeta svojim kupcima nudi mogućnost učlanjenja u Emmezeta klub čiji članovi ostvaruju posebne popuste i pogodnosti. Da biste postali član kluba, potrebno je samo da zatražite svoju karticu na blagajni prilikom prve kupovine i odmah ćete biti u mogućnosti da kupujete proizvode po posebnim, sniženim cenama.
  • Nagradne ankete: Emmezeta na svom veb sajtu povremeno objavljuje nagradne ankete čijim popunjavanjem stičete pravo da osvojite mnoge vredne nagrade, kao što je nameštaj, mali kućni aparati ili čak putovanja. Ove ankete nekada mogu biti aktuelne samo u određenim gradovima, kao što je slučaj sa anketom „Emmezeta Niš časti!“.
  • Vikend akcije: svakog vikenda, Emmezeta vam nudi vikend akcije u nekim od svojih centara sa sniženjima na određenu vrstu artikala koja se kreću od 10 do čak 50%.

Lokacije i radno vreme

U našoj zemlji, Emmezeta ima svoje centre u Beogradu, Čačku i Nišu, a uskoro se otvara i centar u Novom Sadu. Radno vreme svih centara je od ponedeljka do nedelje od 09:00 do 21:00 h, a adrese svih centara možete pronaći ovde.