Vitorog - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o Vitorog prodavnicama, uključujući Vitorog lokacije sa prodavnicama i uobičajeno radno vreme Vitorog prodavnica. Ovde u Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije, kao što su lokacije i radno vreme prodavnica za vaših omiljenih prodavaca, uključujući Vitorog prodavnice.


Katalozi Vitorog
Katalozi Vitorog
Katalozi Vitorog

O Vitorogu

Prvi Vitorog salon nameštaja otvoren je pre 25 godina. Od samog početka, ova kompanija je veliku pažnju posvetila projektovanju nameštaja jer je želela da sirovine iz prirode pretvore u komade nameštaja visokog kvaliteta. Tokom procesa projektovanja i proizvodnje, velika pažnja se posvećivala potrebama kupaca kako bi im se pružila pomoć u opremanju svakog kutka njihovog doma.

Danas kompanija Vitorog ima 10 salona u 7 gradova naše zemlje, a to su: Beograd, Novi Sad, Požarevac, Sremska Mitrovica, Subotica, Čačak i Zlatibor. Pored salona nameštaja, ova kompanija poseduje i outlet nameštaja u Novom Sadu u kome možete pronaći nameštaj sa greškom po veoma povoljnim cenama.

U Vitorog salonima možete pronaći nameštaj za opremanje svih prostorija u vašem domu, a njihova ponuda uključuje stolove i stolice, kuhinje, ormare i komode, ugaone garniture, razne vrste kreveta, tepihe, kao i kancelarijski i baštenski nameštaj.

Na veb sajtu ove kompanije http://vitorogpromet.rs pored standardne ponude nameštaja možete pronaći i kataloge sa sjajnim akcijama i sniženjima određenih komada nameštaja. Pored standardnih akcija, Vitorog učestvuje i u globalnom fenomenu Crni Petak kada prodavnice nude dodatne popuste i primamljive ponude svojim kupcima.

Zašto ljudi vole da kupuju u Vitorogu

  • Super ponuda ovog meseca i Mesec najvećih ušteda: u katalozima Super ponuda ovog meseca i Mesec najvećih ušteda možete pronaći određene Vitorog proizvode sa sjajnim popustima i do 60%.
  • Outlet nameštaja: u Novom Sadu postoji Vitorog outlet nameštaja gde kupci mogu da kupe nameštaj po izuzetno povoljnim cenama, uz sniženje i do 50%. U ovaj nameštaj spadaju artikli koji su služili kao eksponati, kao i nameštaj sa određenim oštećenjima.
  • Nameštaj po meri: komapanija Vitorog svojim kupcima nudi izradu nameštaja po meri, u šta spada izlazak i merenje na licu mesta, konsultacija, odabir materijala i kvalitetna realizaciju, uz najpovoljniju cenu.
  • Vitorog premium: kompanija Vitorog je za cilj imala da svojim kupcima obezbedi najsavremeniji nameštaj svetske klase i vrhunskog kvaliteta nekih od proizvođača kao što su Cotta, Polipol, Rauch, Jela, kao i sopstveni asortiman nameštaja savremenog evropskog dizajna.

Lokacije i radno vreme

Lokacije Vitorog prodavnica, njihovo radno vreme i brojeve telefona možete pronaći ovde.