Najbliža
spinner

 Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.

Tehnomanija - katalozi i akcije

 

Akcija za svakoga

U želji da proizvode iz svog velikog asortimana učini pristupačnijim svakom kupcu, Tehnomanija tradicionalno nudi brojne pogodnosti. Jedna od takvih je i vikend akcija koja uglavnom traje od petka do nedelje, kao i mesečna akcija koja uvek ima i svoj katalog, u kome se nalaze artikli kojima je snižena cena. Tehnomanija ima za svakoga po nešto, popust za penzionere, studente, zaposlene i za sve svoje verne kupce. Ukoliko želite da svoj dom opremite po najpovoljnijim cenama, popuste možete da pogledate i online na sajtu https://www.tehnomanija.rs u delu Akcije i katalozi i pripremite se za neverovatnu kupovinu. Bez obzira gde se nalazite, katalozi i akcije dostupni su vam u svako doba. Poslednji katalozi koji su postavljeni su i aktuelni katalozi, a vi ne čekajte poslednji dan, već budite prvi koji će kupiti željeni proizvod po sniženoj ceni.

Popusti kojima niko ne može da odoli

Želite da uživate u omiljenom filmu, tv emisiji, sportskom prenosu, muzici? U Tehnomaniji možete da nađete nanovije modele televizora po povoljnim cenama. Vreme je da obnovite belu tehniku? Odaberite šporet, frižider, veš mašinu ili nešto od malih kućnih aparata po akcijskim cenama. Potrebno vam je da se rashladite tokom vrelih letnjih dana ili zagrejete u hladnim zimskim noćima? Na raspolaganju vam je veliki izbor klima uređaja na popustu. Tu su i laptop računari, mobilni telefoni i brojni drugi artikli na neverovatnim popustima. A koliki su popusti? Uglavnom 10%-30%, a za pojedine artikle Tehnomanija nudi i čak neverovatnih 60% popusta. Fantastična ušteda može da se postigne, samo ako se prate akcije. Njima niko ne može da odoli, pa je tako ponuda na popustu i akcija za penzionere povoljna, zato su i oni česti kupci u Tehnomaniji.

Pažljivo prelistajte aktuelne kataloge i celokupnu ponudu i napravite najbolji izbor vrhunskih proizvoda za sebe. Uštedećete novac i dobiti odličan kvalitet neophodnih artikala, dvostruko zadovoljstvo za pametnu kupovinu.

Proizvodi u Tehnomanija katalozima

Najnoviji katalozi
Prodavci - elektronika i bela tehnika