Gigatron - katalozi i akcije


Ako tražite akcije Gigatron prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge Gigatron prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz Gigatron nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz Gigatron nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Aktuelni katalozi

Odaberite najblizu prodavnicu  
Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.
 

Gigatron akcije – uvek i svuda

Ako želite da uštedite i vreme i novac, a za uzvrat dobijete odličan kvalitet, Gigatron je pravo mesto za kupovinu tehnike. Pristupačne cene očekuju vas svakog dana i Srbija je ponosna što ima ovakve pogodnosti. Gigatron za svoje kupce obezbeđuje brojne akcije. Samo neke od njih su dnevna, zatim nedeljna akcija, šok cene, vikend promocije, brojne rasprodaje... Ako vam je potreban računar, tablet, telefon, bilo koji kućni aparat, potražite ga na akciji u Gigatronu.

Srbija ima veliki broj maloprodajnih Gigatron objekata u većini gradova: Beograd, Novi Sad, Čačak, Kragujevac... i sigurno vam je bar neki od njih u blizini. Ipak, Gigatron je jedan od pionira online trgovine i gde god da živite, uvek i svuda vam je dostupan sajt https://gigatron.rs/ na kome se nalaze aktuelne ponude, koje možete lagano da prelistavate i birate ono što vam najviše odgovara. Kako biste prvi i na vreme saznali sve o aktuelnim promocijama i sniženjima, najbolje je da se prijavite na Gigatron newsletter. Ukoliko vam je potrebna pomoć, pozovite call centar i tako saznajte sve u vezi trenutnih promotivih aktivnosti.

Popusti i pogodnosti za kupce

Gigatron je poznat po širokom asortimanu tehničke robe. Među najpopularnijim proizvodima su računari i komponente, procesori, tableti, zatim uvek traženi telefoni, posebno xiaomi redmi, brojni samsung modeli i drugi najnoviji smart telefoni, volani i druga oprema za gejmere. Tu je i nezaobilazna kućna tehnika i aparati, televizori, bojleri, frižideri, veš mašine i mnogi drugi proizvodi.

A šta je na popustu i kolikom? Od svega iz ponude , uvek se može naći neki model po akcijskoj ceni, a popusti su najčešće do 25%, ali idu i do čak 60%. Tu su i fantastični uslovi plaćanja, kao i Loyalty kartice i bodovi za najvernije kupce, sa kojima takođe možete ostvariti do 50% popusta. Zato, pratite akcije i programe pogodnosti i požurite u Gigatron po najbolje cene.

Proizvodi u Gigatron katalozima

Stranica Proizvodi
leaflet
2 Samsung Galaxy Z
3 Honor

Najnoviji katalozi

Prodavci - elektronika i bela tehnika