Metalac Market - katalozi i akcije


Ako tražite akcije Metalac Market prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge Metalac Market prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz Metalac Market nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz Metalac Market nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Aktuelni katalozi

Najbliža
spinner

 Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.

 

Najbolje Metalac Market akcije i katalozi na mreži
Imamo informacije o skoro svakom Metalac Market katalogu i sniženju koji postoji u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih potražiti na našoj veb lokaciji.

Otkrijte najveća Metalac Market sniženja
Mnogi ljudi žele da uštede novac prilikom kupovine u Metalac Market prodavnici. Posedujemo sve informacije o Metalac Market sniženjima, tako da možete da iskoristite najpovoljnije cene i uštedite novac. Jednostavno pogledajte najnovije akcije i kataloge ovde i saznate kako možete da uštedite novac na sjajnim proizvodima. Zapamtite, ušteda je osnova uspeha!

Uložite svoje vreme!
Kada je reč o uštedi, sve zavisi od pravilnog načina razmišljanja. Trenutno ćete možda uštedeti samo nekoliko dinara, ali čak i mali iznos je značajan, a ušteda uz Metalac Market akcije je sjajan način da iskoristite svoj novac na najbolji mogući način. Sve što je potrebno da biste uštedeli je da budete pametan kupac i obavite kratko istraživanje pre kupovine u Metalac Market prodavnici. To će oduzeti malo vremena, ali naši katalozi mogu da Vam uštede mnogo novca!

Na ovoj stranici ćete pronaći 1 trenutnih kataloga prodavnice Metalac Market koji važe do 31.01.2023. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Elektronika i bela tehnika, konkretno: šerpa, usisivač, Sigma, lonac, pegla, mikser, štapni mikser, mašina za pranje veša, aparat za galete, šporet koje možete kupiti u 54 prodavnica u mestima Beograd, Niš, Kragujevac, Čačak, Leskovac, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 124 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Moj Katalog. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice Metalac Market da biste videli 22 ponude koji više ne važe.

Proizvodi u Metalac Market katalozima

Stranica Proizvodi
leaflet
01.01.-31.01.2023
2 lonac sa poklopcem
4 tiganj
6 Disney
7 džezva, šerpa
8 tepsija, kaserola

Najnoviji katalozi

Prodavci - elektronika i bela tehnika