Tehnomanija - katalozi, prodavnice i radno vreme

Katalozi Tehnomanija

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O kompaniji Tehnomanija

Osnovana 1999. godine, Tehnomanija je lider u prodaji električnih i elektronskih uređaja. Ima razvijenu maloprodajnu mrežu od preko 40 objekata u velikim gradovima kao što su Beograd, Novi Sad, Nis, kao i prodavnice u mnogim drugim mestima širom Srbije. U 2015. godini postaje članica Roaming grupe , kada ulazi i u svet informacionih i komunikacionih tehnologija.

Tehnomanija je posebno ponosna na svoju online prodavnicu, koja je osnovana 2002. godine, kao prva i tada jedinstvena online platforma u Srbiji. Ideja da svoje poslovanje proširi sa direktne na online prodaju, donela je Tehnomaniji brojne pohvale i nagrade, među kojima se izdvaja ona za najbolju internet prodavnicu u Srbiji, koja je kao kruna napornog rada i vizije došla 2007. godine samo pet godina posle njenog osnivanja.

Tehnomanija je takođe jedna od prvih kompanija koja je prepoznala svetski poznati fenomen black friday. Već nekoliko godina za jedinstveni potrošački praznik crni petak, pripremaju se fenomenalni popusti za brojne proizvode. Ova akcija po pravilu u prodavnice privuče veliki broj zainteresovanih potrošača.

Stalne inovacije, posvećenost kupcima i vrhunski kvalitet proizvoda, ključni su za stalni razvoj i konstantan uspeh u poslovanju Tehnomanije. Entuzijazam zaposlenih i spremnost da kupcu priskoče u pomoć i svojim savetima olakšaju kupovinu u svakom momentu, prepoznaje mesečno preko 380 hiljada posetilaca u prodajnim objektima, kao i preko 20 miliona online posetilaca.

Ponuda proizvoda

Tehnomanija može da se pohvali impozantnim asortimanom od preko 20.000 proizvoda renomiranih proizvođača. Bogatu ponudu čine proizvodi koji mogu da se podele u nekoliko kategorija. Tu je bela tehnika - frizideri, šporeti, veš mašine i dr., zatim mali kućni aparati - usisivaci, pegle, aparati za pripremanje hrane i sl. pa klime, televizori, mobilni telefoni, fiksni telefoni, laptop i desktop računari i komponente, aparati za ulepšavanje, vežbanje, auto tehnika, foto aparati i kamere... Na zvaničnom web sajtu kompanije https://www.tehnomanija.rs može se naći celokupan asortiman proizvoda, aktuelni katalozi, proizvodi koji su na akciji, kao i sve druge informacije vezane za kupovinu, plaćanje i dostavu proizvoda.

Lokacije i radno vreme

Prodavnice Tehnomanija nalaze se na preko 40 lokacija širom Srbije i kupcima su na raspolaganju svih sedam dana u nedelji. Kontakt podatke, adrese, radno vreme i spisak prodajnih objekata možete da pogledate ovde.

Najnoviji katalozi
Prodavci - elektronika i bela tehnika