Sport Vision - lokacije i radno vreme

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O Sport vision

Sport Vision je vodeća kompanija na Balkanu koja se bavi prodajom sportske obuće i odeće kao i opremom za razne sportove. Kompanija je 1996. godine započela poslovanje iz Bijeljine, a za sedište kompanije odabran je Beograd. Posluje u zemljama balkanskog regiona: Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija, Hrvatska, Slovenija, Albanija, Bugarska, Rumunija i Srbija. Srpsko tržište može da se pohvali najvećim brojem prodajnih objekata u dosta gradova, među kojima su Beograd, Subotica, Novi Sad, Kragujevac, Valjevo, Zaječar, Vranje i mnogi drugi.

Sport Vision ima široku maloprodajnu mrežu, u prodavnicama je zaposleno preko 4000 osoba, a broj raste u skladu sa dinamičnom strategijom razvoja. Ovu brzorastuću kompaniju karakteriše i profesionalnost, fleksibilnost, pravovremeno reagovanje i prilagođavanje zahtevima savremenog tržišta. U fokusu kompanije je iskren odnos prema potrošačima i profesionalno ophođenje prema partnerima, i upravo zbog toga je Sport Vision kompanija kojoj se veruje. Tome doprinosi i konstantno ulaganje u razvoj sporta, podrška mladim sportistima i sponzorisanje klubova.

Prepoznatljivi brendovi i proizvodi

Obzirom da kvalitet proizvoda stavlja na prvo mesto, Sport Vision veoma pažljivo bira partnere, među kojima su vodeći svetski sportski brendovi poput Nike, Adidas, Reebok, Timberland, Converse...Kompanija ponosno ističe da je zastupnik poznatih brendova kao što su Champion, New Balance, zatim Ellesse, a na njihovim rafovima nalazi se i oprema marki Umbro, North Face, i mnogih drugih proizvođača.

Ljubitelji sporta u ponudi kompanije Sport Vision mogu da pronađu sve što im je potrebno da uživaju u svom omiljenom sportu, proizvode kojima može da se ponosi svaki sportski katalog. Među brojnim proizvodima, najpopularnija sportska odeća koja se u njihovim prodajnim objektima može pronaći su jakne, majce, trenerke, duksevi. Tu je i veliki izbor obuće za svakoga: muske patike, kopacke, papuce, zenske patike za sport i slobodno vreme... Od opreme za sport popularni su rancevi, torbe, lopte, kačketi... Sport Vision ne zaboravlja ni svoje najmlađe mušterije, pa je u ponudi i sportska odeća, obuća i oprema i za decu.

Za one koji vole da kupuju iz udobnosti svog doma, na raspolaganju su online prodavnice. Na sajtu https://www.sportvision.rs može se pronaći i outlet ponuda i veliki broj akcija kojima će biti zadovoljni i najzahtevniji kupci.

Lokacije i radno vreme

Mrežu prodajnih objekata Sport Vision-a čini veliki broj prodavnica u zemljama Balkana kao i u Srbiji. Na sajtu možete da pronađete lokaciju najbliže prodavnice, njenu adresu, kontakt telefon i radno vreme.

Najnoviji katalozi
Prodavci - sport