Intersport - lokacije i radno vreme

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O kompaniji Intersport

Intersport, velika međunarodna kompanija, nastala je 1968. godine na osnivačkoj skupštini u Parizu, udruživanjem deset kompanija iz Austrije, Belgije, Danske, Francuske, Nemačke, Italije, Holandije, Norveške, Švedske i Švajcarske. Ideja je bila stvaranje internacionalne organizacije koja bi omogućila kupovinu kvalitetne sportske odeće i opreme sa najvećim pogodnostima. Već 1972. godine kompanija ima preko 1000 prodavnica i postaje zvanična sportska prodavnica Olimpijskih igara u Minhenu. Nakon ovog velikog uspeha, slede i Zimske OI 1976. u Insbruku i letnje u Moskvi 1980. godine. Do tada se Intersport već proširio ne samo u Evropi, već i preko okeana. Prva ekspanzija eksluzivnih brendova počinje 1983. godine kada svet upoznaju McKinley, Techno pro Etirel, i drugi. Narednih godina razvoj se nastavlja, i danas Intersport posluje u preko 40 zemalja sveta sa više od 5600 prodajnih objekata.

Srbija dobija prvu Intersport prodavnicu 2002. godine. Danas ih ima preko 30 u brojnim gradovima Srbije: Beograd, Subotica, Nis, Novi Sad, Kragujevac, Čačak, Kraljevo... Intersport ima i online shop, pa se njihovi proizvodi mogu naći i putem sajta https://www.intersport.rs .

 

Proizvodi u Intersportu

Slogan Intersporta „Sport ljudima“ oslikava posvećenost da kupovina sportske opreme bude uživanje i da svako može da priušti aktivan i zdrav život. Kompanija predstavlja koncept multisport i multibrend. Multisport znači da potrošačima nudi odeću, obuću i opremu za profesionalno i rekreativno bavljenje sportovima: timskim - fudbal, košarka, rukomet, odbojku i individualnim: trčanje, plivanje, fitnes, tenis, biciklizam, kampovanje, planinarenje... Tu je i oprema za zimske sportove: skijanje, klizanje, snowboard. Za sve aktivnosti Intersport nudi proizvode od tzv. pametnih materijala - tkanina specijalno napravljenih za bavljenje sportom. Samo neki od tih proizvoda su: majce, jakne, duksevi, pantalone. Od obuće tu su patike, specijalna obuća za planinarenje i brojni drugi modeli. Prodavnice Intersport poseduju veliki izbor dodatne opreme za bavljenje sportom: rancevi, naočare, bicikli, roleri, oprema za kampovanje, reketi, kacige, elasticne trake za vezbanje... samo su deo bogatog asortimana.

Ponudu Intersporta čine najpoznatiji svetski brendovi sportske odeće i obuće: Adidas, Reebok, Nike, Dolomite, Salomon… kao i ekskluzivni brendovi Intersporta: McKinley, Etirel, Energetics, Tecno Pro, Pro Touch, Nakamura, FireFly.

Osim fantastične ponude kvalitetnih proizvoda, Intersport potrošačima nudi veliki broj akcija i popusta, kao i katalog proizvoda outlet ponude.

 

Lokacije, radno vreme i kontakt

Lokacije Intersport prodavnica možete videti ovde. Odabirom određene radnje, otvara se nova stranica sa podacima o njenoj adresi, radnom vremenu i kontakt telefonima.

Najnoviji katalozi
Prodavci - sport