Planeta Sport - lokacije i radno vreme

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O kompaniji Planeta Sport

Planeta Sport je jedna od vodećih kompanija koja se bavi prodajom sportske opreme. Sa preko 70 prodavnica u više od 40 gradova Srbije, predstavlja jedan od najvećih lanaca sportskih prodavnica. Njihov sajt https://planetasport.rs proglašen je za najbolji sajt u 2019. godini, u kategoriji eMarket. Svojim kupcima konstantno nude odlične akcije. Uz uvek primamljive popuste, svoje proizvode i renomirane sportske brendove uspevaju da učine dostupnim svakome, što i jeste jedan od osnovnih ciljeva ove poznate kompanije.

Osnivanjem kluba Planeta sport, još su bliži svojim kupcima jer članovima kluba nude povoljniju kupovinu i specijalne pogodnosti. Poverenje kupaca je prioritet, pa u Planeta Sportu svakodnevno osluškuju potrebe svojih potrošača, prilagođavaju se tržištu i vredno rade na ispunjavanju svih njihovih želja i potreba . Uspostavljanje najboljih i dugoročnih odnosa sa partnerima i zaposlenima, prepoznali su kao presudan faktor za rast i razvoj poslovanja. Sa zadovoljstvom učestvuju u brojnim humanitarnim i akcijama koje za cilj imaju očuvanje zdravlja i okoline.

Asortiman proizvoda u prodavnicama Planeta Sport

U prodavnicama Planet Sport kupcima su na raspolaganju vodeći svetski brendovi. Neki od njih su Nike, Reebok, Rang, Ipanema, Converse, Lotto, New Balance, Time Zone, Umbro, Planet Bike i mnogi drugi. Za rekreativne i aktivne sportiste, kao i ljubitelje casual oblačenja, katalog proizvoda nudi proizvode za sve uzraste. Tu je muška, ženska i dečija obuća – patike za sport i razonodu, kopačke, papuče, espadrile, sandale, zimska obuća... Odeća je takođe namenjena svim uzrasnim kategorijama, a neki od najtraženijih komada su trenerke, majce, šorcevi, jakne, helanke, kupaći kostimi, ski odela... Pored odeće i obuće, nude i oprema za fudbal, fitnes, pilates, plivanje, kućne teretane. Tu su i dodaci - aksesoari koji obuhvataju lopte, opremu za skijanje, rolere, torbe, rančeve, čarape, kape, kačkete, naočare i brojne druge proizvode, kao i posebnu opremu namenjenu deci.

Svojim kupcima, Planeta Sport nudi i posebne pogodnosti odloženog plaćanja, kao i mogućnost online kupovine i besplatne isporuke. Tu su i česte akcije i ponude koje promovišu povoljne cene proizvoda i katalozi sa dostupnom sportskom opremom. Na ovaj način, promovišu sport i omogućavaju svakome da aktivan i zdrav život bude njihova svakodnevnica.

Lokacije i radno vreme prodavnica

Broj prodavnica Planeta Sporta se stalno povećava. Gradove u kojima se nalaze i tačne lokacije i radno vreme prodavnica pogledajte ovde. Kontakt telefoni dostupni su svakog dana u nedelji za sva pitanja i informacije.

Najnoviji katalozi
Prodavci - sport