Đak Sport - lokacije i radno vreme

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O kompaniji Đak Sport

Đak Sport je nastao pre više od dve decenije, sa idejom da u sve segmente života unese zdrav duh i najpoznatije sportske brendove. Svakodnevnim radom, savršenom uslugom i stabilnim poslovanjem, postali su jedan od najvećih multibrend sportskih lanaca u regionu. Osim u Srbiji gde su počeli, tržište je prošireno na Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Severnu Makedoniju i danas imaju preko 80 maloprodajnih objekata. U Srbiji su prisutni u velikom broju mesta, a u pojedinim gradovima kao što su Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Subotica, imaju prodavnice na više lokacija.

Od 2017. godine u okviru kompanije Đak posluje The Spot, nova specijalizovana premijum multibrend radnja. U ponudi je i online kupovina preko sajta http://www.djaksport.com gde je potrebno samo da se registrujete i naručite ono što želite.

Porodicu Đak čini i preko 700 zaposlenih, koji svojim pozitivnim stavom i stručnim savetima uvek spremno pomažu svakom kupcu.

Šta možete naći u maloprodajnim objektima Đak Sport?

Sa ciljem da svim generacijama, kako rekreativcima tako i profesionalnim sportistima ponudi veliki izbor kvalitetne sportske opreme, Đak Sport okuplja brojne sportske brendove poput Nike, Adidas, Asics, veliki izbor modela marki Reebok i Puma, i mnoge druge. Đak je i ekskluzivni uvoznik i distributer renomiranog danskog proizvođača sportske opreme Hummel, poznatog po proizvodima za rukomet, fudbal i svom modnom programu. 

U Đak Sport prodavnicama može se naći obuća, odeća i oprema za trčanje, košarku, fudbal, odbojku, rukomet, oprema za borilačke sportove, individualne sportove kao što su stoni tenis, tenis ili biciklizam. U njihovim objektima prodaju se i sprave za vežbanje, veliki izbor kućnih trenažera za sve ljubitelje vežbanja kod kuće. 

Široka ponuda sportskih proizvoda obuhvata preko 6000 artikala: jakne, majce, trenerke, helanke, duksevi, zatim rancevi, torbe, sportska obuca među kojom svakako najpopularnije muske patike, patike za fudbal i kopacke, kao i zenske patike i veliki broj drugih proizvoda i dodataka. U ponudi je i sportska oprema za decu, decije patike i odeća pogodna za sport i svakodnevne aktivnosti.

Kako bi svaki kupac uživao prilikom odabira, ali i kupovine omiljenih proizvoda, Đak Sport nudi veliki broj akcija, outlet cene određenih artikala i pogodnosti prilikom plaćanja.

Kontakt i lokacije

Za sva pitanja i nedoumice, kontaktirajte Đak Sport call centar ili chat na sajtu. Najbližu Đak Sport prodavnicu potražite ovde i odabirom konkretnog mesta dobićete informaciju o lokaciji prodavnice, radnom vremenu i kontakt telefonu.

Najnoviji katalozi
Prodavci - sport