Medius - katalozi i akcije


Ako tražite akcije Medius prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge Medius prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz Medius nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz Medius nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Aktuelni katalozi

Odaberite najblizu prodavnicu  
Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.
 

Najbolje Medius akcije i katalozi na mreži
Imamo informacije o skoro svakom Medius katalogu i sniženju koji postoji u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih potražiti na našoj veb lokaciji.

Otkrijte najveća Medius sniženja
Mnogi ljudi žele da uštede novac prilikom kupovine u Medius prodavnici. Posedujemo sve informacije o Medius sniženjima, tako da možete da iskoristite najpovoljnije cene i uštedite novac. Jednostavno pogledajte najnovije akcije i kataloge ovde i saznate kako možete da uštedite novac na sjajnim proizvodima. Zapamtite, ušteda je osnova uspeha!

Uložite svoje vreme!
Kada je reč o uštedi, sve zavisi od pravilnog načina razmišljanja. Trenutno ćete možda uštedeti samo nekoliko dinara, ali čak i mali iznos je značajan, a ušteda uz Medius akcije je sjajan način da iskoristite svoj novac na najbolji mogući način. Sve što je potrebno da biste uštedeli je da budete pametan kupac i obavite kratko istraživanje pre kupovine u Medius prodavnici. To će oduzeti malo vremena, ali naši katalozi mogu da Vam uštede mnogo novca!

Na ovoj stranici ćete pronaći 2 trenutnih kataloga prodavnice Medius koji važe do 06.07.2022. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Marketi i supermarketi, konkretno: Heineken, pivo, paradajz, dinja, Takovo, kobasica, sir, sitan sir, tunjevina, Eurocrem koje možete kupiti u 25 prodavnica u mestima Inđija, Stara Pazova, Nova Pazova, Banovci-Kablar, Batajnica, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 123 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Moj Katalog. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice Medius da biste videli 266 ponude koji više ne važe.

Proizvodi u Medius katalozima

Stranica Proizvodi
leaflet
01.07.-04.07.2022
1 Coca Cola, Coca Cola zero, čaj, čokolada, čokoladno mleko
leaflet
30.06.-06.07.2022
1 Bref, DUEL, Heineken, kobasica, omekšivač za veš

Najnoviji katalozi

Prodavci - marketi i supermarketi