Uradi Sam - katalozi, prodavnice i radno vreme

Katalozi Uradi Sam

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O Uradi Sam

Uradi Sam je maloprodajni lanac koji svojim kupcima nudi robu široke potrošnje za uređenje kuće i dvorišta. Ovaj lanac ima 11 prodajnih centara u našoj zemlji sa preko 150 zaposlenih i skoro 30.000 artikala. Osim prodavnica, od 2014. godine počinje sa radom i internet prodavnica koja trenutno ima preko 10.000 artikala u ponudi.

Uradi Sam prodavnice postoje u 7 gradova naše zemlje, a to su: Beograd, Novi Sad, Kruševac, Zrenjanin, Pančevo, Šabac i Čačak. Samo u Beogradu postoji čak 5 centara, u Roda Centru, na Karaburmi, na Vidikovcu, u Zemunu, kao i Mini centar u Jajincima.

Uradi Sam prodavnice svojim kupcima nude širok spektar različitih proizvoda, a u njima možete naći razne električne i ručne alate (kao što su trimeri za travu), boje i lakove, sanitarne uređaje, proizvode za domaćinstvo, nameštaj za kuću i dvorište, aparate za rasvetu, opremu za automobile, kao i sezonsku robu kao što su bazeni, novogodišnja dekoracija (jelke i ukrasi za jelku), saksije za cveće ili lopate za sneg.

Veb sajt Uradi Sam https://uradi-sam.rs vam pruža priliku da željene artikle naručite online, a oni će vam biti isporučeni na kućnu adresu. Za iznose veće od 6000 dinara poštarina je besplatna. Uradi Sam internet prodavnica ima i servis za rezervaciju proizvoda koje kupac može preuzeti na izabranoj lokaciji.

Pored prodavnice, na veb sajtu možete pronaći i katalog sa akcijama za tekući mesec (npr. maj), kao i katalog sezonske robe na sniženju. Uz redovne, Uradi Sam učestvuje i u akciji Crni Petak kada pored već postojećih, ova prodavnica nudi i dodatne popuste na proizvode iz svog asortimana.

Zašto ljudi vole da kupuju u Uradi Sam

Lokacije i radno vreme

Ako želite da pronađete Uradi Sam prodavnicu u vašem gradu, njeno radno vreme, kontakt telefon ili e-mail adresu, to možete uraditi ovde.

Najnoviji katalozi
Prodavci - hobiji, uradi sam i oprema za domaćinstvo