Uradi Sam - katalozi i akcije


Ako tražite akcije Uradi Sam prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge Uradi Sam prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz Uradi Sam nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz Uradi Sam nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Neverovatni popusti i akcije

Srpsko-belgijski maloprodajni lanac Uradi Sam putem brojnih akcija, obezbeđuje da se za uređenje enterijera i eksterijera obezbedi sve što je potrebno na jednom mestu, a pri tom i uštedi. Na popustu se svakodnevno može naći veliki broj artikala iz svih kategorija proizvoda. Ovi artikli mogu da se pogledaju na sajtu kompanije https://uradi-sam.rs a popusti se kreću do neverovatnih 70% za određene proizvode.

U odabiru i nalaženju potrebnog proizvoda pomoći će i katalog, koji sadrži artikle koji su na akciji tekućeg meseca ili ponudu sezonskih proizvoda po sniženim cenama. Katalog  takođe sadrži i ponudu koja je aktuelna kraće vreme, na primer česte su akcije  sredom koje važe do naredne nedelje. Aktuelan katalog možete da preuzmete na sajtu i tako budete u toku sa popustima i pre nego što obavite kupovinu u prodavnici, ili ga uzeti na licu mesta.

Širok asortiman proizvoda dostupan svima

Specifičan asortiman obuhvata veliki broj proizvoda iz različitih kategorija: mašine, alati, auto i oprema za domaćinstvo, baštu, sezonska roba... Samo neki od trideset hiljada proizvoda koji se mogu naći u Uradi Sam prodavnicama su police, ormari, sobna vrata, prozori, roletne, solarni paneli za struju, razni kablovi, sijalice, zatim bazeni, šatori, plastenik, oprema za baštu i dvorište i drugi brojni proizvodi.

Uradi Sam prodavnice postoje u nekoliko gradova u zemlji: u Beogradu (na nekoliko lokacija), NovomSadu, Zrenjaninu, Pančevu, Kruševcu, Čačku, Šabcu. Ukoliko vam ipak ni jedna od prodavnica nije blizu, do željenog artikla možete da dođete i preko sajta, tako što ćete ga naručiti u internet prodavnici. Ona broji preko 10000 artikala koji su raspoloživi u svakom momentu. Svi uslovi, akcijske ponude i popusti važe i za ovakav način kupovine, pa su proizvodi po atraktivnim cenama dostupni svima, bez obzira gde se nalazite. Željeni proizvod na sajtu možete i samo da rezervišete i odaberete prodavnicu u kojoj ćete  gasami preuzeti i platiti u roku od 24 sata.

Najbolje Uradi Sam akcije i katalozi na mreži
Imamo informacije o skoro svakom Uradi Sam katalogu i sniženju koji postoji u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih potražiti na našoj veb lokaciji.

Otkrijte najveća Uradi Sam sniženja
Mnogi ljudi žele da uštede novac prilikom kupovine u Uradi Sam prodavnici. Posedujemo sve informacije o Uradi Sam sniženjima, tako da možete da iskoristite najpovoljnije cene i uštedite novac. Jednostavno pogledajte najnovije akcije i kataloge ovde i saznate kako možete da uštedite novac na sjajnim proizvodima. Zapamtite, ušteda je osnova uspeha!

Uložite svoje vreme!
Kada je reč o uštedi, sve zavisi od pravilnog načina razmišljanja. Trenutno ćete možda uštedeti samo nekoliko dinara, ali čak i mali iznos je značajan, a ušteda uz Uradi Sam akcije je sjajan način da iskoristite svoj novac na najbolji mogući način. Sve što je potrebno da biste uštedeli je da budete pametan kupac i obavite kratko istraživanje pre kupovine u Uradi Sam prodavnici. To će oduzeti malo vremena, ali naši katalozi mogu da Vam uštede mnogo novca!

Na ovoj stranici ćete pronaći 1 trenutnih kataloga prodavnice Uradi Sam koji važe do 04.10.2020. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Hobiji, uradi sam i oprema za domaćinstvo, konkretno: cipele, kolica, sijalica, hp, luk, kapa, ogledalo, plava, led, ventilator koje možete kupiti u 11 prodavnica u mestima Beograd, Novi Sad, Čačak, Zrenjanin, Pančevo, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 92 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Moj Katalog. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice Uradi Sam da biste videli 56 ponude koji više ne važe.

Prodavnice Uradi Sam
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Prodavci