Najbliža
spinner

 Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.

Uradi Sam - katalozi i akcije

thumbnail - Uradi Sam katalog
 
Katalog Uradi Sam
Važeći u svim Uradi Sam marketima.
thumbnail - Uradi Sam katalog
 
Katalog Uradi Sam
Važeći u svim Uradi Sam marketima.
 

Neverovatni popusti i akcije

Srpsko-belgijski maloprodajni lanac Uradi Sam putem brojnih akcija, obezbeđuje da se za uređenje enterijera i eksterijera obezbedi sve što je potrebno na jednom mestu, a pri tom i uštedi. Na popustu se svakodnevno može naći veliki broj artikala iz svih kategorija proizvoda. Ovi artikli mogu da se pogledaju na sajtu kompanije https://uradi-sam.rs a popusti se kreću do neverovatnih 70% za određene proizvode.

U odabiru i nalaženju potrebnog proizvoda pomoći će i katalog, koji sadrži artikle koji su na akciji tekućeg meseca ili ponudu sezonskih proizvoda po sniženim cenama. Katalog  takođe sadrži i ponudu koja je aktuelna kraće vreme, na primer česte su akcije  sredom koje važe do naredne nedelje. Aktuelan katalog možete da preuzmete na sajtu i tako budete u toku sa popustima i pre nego što obavite kupovinu u prodavnici, ili ga uzeti na licu mesta.

Širok asortiman proizvoda dostupan svima

Specifičan asortiman obuhvata veliki broj proizvoda iz različitih kategorija: mašine, alati, auto i oprema za domaćinstvo, baštu, sezonska roba... Samo neki od trideset hiljada proizvoda koji se mogu naći u Uradi Sam prodavnicama su police, ormari, sobna vrata, prozori, roletne, solarni paneli za struju, razni kablovi, sijalice, zatim bazeni, šatori, plastenik, oprema za baštu i dvorište i drugi brojni proizvodi.

Uradi Sam prodavnice postoje u nekoliko gradova u zemlji: u Beogradu (na nekoliko lokacija), NovomSadu, Zrenjaninu, Pančevu, Kruševcu, Čačku, Šabcu. Ukoliko vam ipak ni jedna od prodavnica nije blizu, do željenog artikla možete da dođete i preko sajta, tako što ćete ga naručiti u internet prodavnici. Ona broji preko 10000 artikala koji su raspoloživi u svakom momentu. Svi uslovi, akcijske ponude i popusti važe i za ovakav način kupovine, pa su proizvodi po atraktivnim cenama dostupni svima, bez obzira gde se nalazite. Željeni proizvod na sajtu možete i samo da rezervišete i odaberete prodavnicu u kojoj ćete  gasami preuzeti i platiti u roku od 24 sata.

Najnoviji katalozi
Prodavci - hobiji, uradi sam i oprema za domaćinstvo