Tempo - katalozi, prodavnice i radno vreme

Katalozi Tempo

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O Tempu

Prvi Tempo centar otvoren je 15. jula 2004. godine u Beogradu na površini većoj od 5.000 kvadratnih metara i sadržao je asortiman proizvoda za profesionalne kupce. Prvi Tempo hipermarket u Srbiji je Tempo Ada koji je otvoren aprila 2015. godine. Danas postoji 12 Tempo centara od kojih je 4 u Beogradu i po jedan u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Kraljevu, Čačku, Vrnjačkoj Banji, Šapcu i Užicu. Pored Tempo centara, u Srbiji postoji i 8 Tempo Express objekata koji imaju ograničen asortiman proizvoda sa nižim cenama.

Sve Tempo centre odlikuju niske cene i širok asortiman proizvoda kao što su hrana, piće, tehnika, mali kućni aparati, hrana za kućne ljubimce, proizvodi za održavanje higijene u domaćinstvu, kozmetika, školski pribor, posuđe, kao i sezonsku robu kao što su bazeni, ležaljke, suncobrani, koferi i sušilice za veš.

Tempo centri nude sjajne redovne akcije kao što su nedeljna i dvonedeljna, a pored njih tu su i specijalne akcije kao što je Sve za đake gde možete naći najpovoljniji školski pribor za vašeg školarca ili Sve za vaš auto koja vam nudi najpovoljniju opremu za vaš automobil kao što su gume i akumilatori.

Sve kataloge sa akcijama možete pronaći u online formi na Tempo veb sajtu https://tempocentar.com. Pored redovnih akcija, Tempo centri učestvuju i u manifestaciji Crni Petak, kada za svoje kupce pripremaju dodatna sniženja i neverovatne ponude.

Zašto ljudi vole da kupuju u Tempu

Lokacije i radno vreme

Radno vreme Tempo centara se razlikuje i, dok neki od njih rade non-stop, drugi imaju određeno radno vreme. Ako vas zanima radno vreme Tempo centra u vašoj blizini ili onog koji planirate da posetite, njega možete pronaći ovde.

Najnoviji katalozi
Prodavci - marketi i supermarketi