Gigatron - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o Gigatron prodavnicama, uključujući Gigatron lokacije sa prodavnicama i uobičajeno radno vreme Gigatron prodavnica. Ovde u Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije, kao što su lokacije i radno vreme prodavnica za vaših omiljenih prodavaca, uključujući Gigatron prodavnice.


Katalozi Gigatron
Katalozi Gigatron
Katalozi Gigatron

O Gigatronu

Kompanija Gigatron je osnovana 2011. godine kao mala prodavnica na Banovom Brdu u Beogradu. Sada je to jedan od najprestižnijih lanaca maloprodajnih objekata po ugledu na prestižne prodavnice na zapadu sa preko 700 zaposlenih.

Ova kompanija svojim kupcima nudi sveobuhvatni asortiman proizvoda koji uključuje belu tehniku i kućne aparate (usisivači, veš mašine, klime, telefoni), računare i komponente, TV, audio i opremu za kućnu zabavu (televizori), mobilne telefone i tablete, fotoaparate i kamere, opremu za sport i rekreaciju, kancelarijsku opremu i školski pribor, kao i muzičke instrumente i prateću opremu.

Vizija ove kompanije je da svojim kupcima pruži najviši nivo usluge putem unapređenih oblika komunikacije i mogućnosti online kupovine na njihovom veb sajtu https://www.gigatron.rs. Ona takođe podstiče primenu novih tehnologija kroz saradnju sa najvećim svetskim kompanijama iz oblasti IT, potrošačke elektronike i bele tehnike, kao što su Dell, Huawei, Lenovo, HTC, Sony, Panasonic, Phillips, Bosch, Candy, Indesit, Canon, i mnogi drugi.

Gigatron takođe ulaže velika sredstva u društvenu odgovornost kroz razne donacije i sponzorstva, a neke od organizacija kojima ova kompanija redovno pomaže kroz donacije su NURDOR, Zavod za transfuziju krvi Srbije, Unicef, Crveni Krst Srbije, Fondacija Novak Đoković, a podržali su i akcije kao što su Čep za hendikep, Kuća od srca, Heroji Srbije, 777 dinara za decu Svratišta.

Zašto ljudi vole da kupuju u Gigatronu

  • Šok cene i specijalne akcije:  u Gigatron katalogu (koji postoji u štampanoj verziji u prodavnicama i u online verziji na veb sajtu) možete pronaći proizvode na akciji po neverovatnim cenama. Neke od ovih akcija su na dnevnom, neke na nedeljnom nivou (kao npr. TV avantura koja traje 7 dana), a ima i vikend akcija ili akcija koje traju 48 sati. Pored redovnih, kompanija Gigatron učestvuje i u posebnim akcijama kao što je „Black Friday“ (na srpskom Crni petak) kada poslednjeg petka u mesecu prodavnice nude neverovatne popuste i do 80%.
  • Baš tvoja kartica: korisnici koji se registruju na Gigatron veb sajtu dobijaju ličnu karticu Baš Tvoja Gigatron Kartica kojom skupljaju poene prilikom svake kupovine. Za svakih potrošenih 1000 RSD, korisnik dobija 1 bod u vrednosti od 20 RSD, a maksimalan broj bodova koje on može sakupiti je 500. Nakon što sakupi 500 bodova, korisnik ih može potrošiti (odjednom) na kupovinu u Gigatron prodavnicama ili na sajtu, a nakon što ih potroši počinje da sakuplja nove bodove.
  • Gigatron vaučeri: ukoliko želite da dragoj osobi poklonite kupovinu u Gigatron prodavnicama ali biste voleli da ona sama izabere proizvod koji želi, to je moguće uz Gigatron vaučere. Vi kupujete vaučer na iznos koji želite, a osoba koja dobije vaučer će moći da uzme proizvode u vrednosti vaučera iz našeg asortimana.

Lokacije i radno vreme

Gigatron prodavnice se nalaze u preko 25 gradova Srbije, kao što su Niš, Subotica, Novi Sad, Leskovac, Kragujevac i Zrenjanin. Lokaciju prodavnica i njihovo radno vreme možete saznati ako kliknete ovde.