Gigatron - katalozi, prodavnice i radno vreme

Katalozi Gigatron

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O Gigatronu

Kompanija Gigatron je osnovana 2011. godine kao mala prodavnica na Banovom Brdu u Beogradu. Sada je to jedan od najprestižnijih lanaca maloprodajnih objekata po ugledu na prestižne prodavnice na zapadu sa preko 700 zaposlenih.

Ova kompanija svojim kupcima nudi sveobuhvatni asortiman proizvoda koji uključuje belu tehniku i kućne aparate (usisivači, veš mašine, klime, telefoni), računare i komponente, TV, audio i opremu za kućnu zabavu (televizori), mobilne telefone i tablete, fotoaparate i kamere, opremu za sport i rekreaciju, kancelarijsku opremu i školski pribor, kao i muzičke instrumente i prateću opremu.

Vizija ove kompanije je da svojim kupcima pruži najviši nivo usluge putem unapređenih oblika komunikacije i mogućnosti online kupovine na njihovom veb sajtu https://gigatron.rs/. Ona takođe podstiče primenu novih tehnologija kroz saradnju sa najvećim svetskim kompanijama iz oblasti IT, potrošačke elektronike i bele tehnike, kao što su Dell, Huawei, Lenovo, HTC, Sony, Panasonic, Phillips, Bosch, Candy, Indesit, Canon, i mnogi drugi.

Gigatron takođe ulaže velika sredstva u društvenu odgovornost kroz razne donacije i sponzorstva, a neke od organizacija kojima ova kompanija redovno pomaže kroz donacije su NURDOR, Zavod za transfuziju krvi Srbije, Unicef, Crveni Krst Srbije, Fondacija Novak Đoković, a podržali su i akcije kao što su Čep za hendikep, Kuća od srca, Heroji Srbije, 777 dinara za decu Svratišta.

Zašto ljudi vole da kupuju u Gigatronu

Lokacije i radno vreme

Gigatron prodavnice se nalaze u preko 25 gradova Srbije, kao što su Niš, Subotica, Novi Sad, Leskovac, Kragujevac i Zrenjanin. Lokaciju prodavnica i njihovo radno vreme možete saznati ako kliknete ovde.

Najnoviji katalozi
Prodavci - elektronika i bela tehnika