dm drogerie - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o dm drogerie prodavnicama, uključujući dm drogerie lokacije sa prodavnicama i uobičajeno radno vreme dm drogerie prodavnica. Ovde u Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije, kao što su lokacije i radno vreme prodavnica za vaših omiljenih prodavaca, uključujući dm drogerie prodavnice.


Katalozi dm drogerie
Katalozi dm drogerie
Katalozi dm drogerie

O dm drogerie

Prva dm drogerie otvorena je 1973 godine u gradu Karlsrue u Nemačkoj. Tokom narednih 40 godina se proširila na još 12 zemalja širom Evrope u kojima danas ima više od 3500 prodajnih objekata. U našoj zemlji DM postoji od 2004. godine, a trenutno ima 95 prodavnica sa preko 850 zaposlenih u 26 gradova širom Srbije.

Svojim sloganom „Tu sam čovek. Tu kupujem“, dm drogerije stavljaju individuu u centar pažnje i pomažu ljudima da zadrže svoju individualnost, bilo da su oni kupci, zaposleni ili partneri. Dok za kupce obezbeđuje sjajnu ponudu robe, proizvoda i usluga, dm drogerije svojim zaposlenima nude okruženje u kojima će se poštovati njihova individualnost, a istovremeno im se pružiti prilika da razvijaju svoje sposobnosti i mogućnosti.

U svojoj opsežnoj ponudi, dm drogerije imaju različite proizvode za negu i lepotu,kao što su kozmetika i parfemi, proizvode za održavanje higijene domaćinstva, organske proizvode koji vam omogućavaju kvalitetnu ishranu, kao i proizvode za bebe i kućne ljubimce.

Više o ponudi dm drogerie, kao i najnovije akcije i kataloge za tekući mesec (katalog za april, maj, jun ili decembar), možete pronaći na veb sajtu dm drogerije https://www.dm.rs.

Zašto ljudi vole da kupuju u dm drogerie prodavnicama

  • dmBio i alverde: pod sloganom „OSVESTI SE“, dm drogerie je pokrenula kampanju u kojoj promoviše svoje organske proizvode koji imaju za cilj poboljšanje i unapređenje zdravlja. dmBio su organski prehrambeni proizvodi čiju proizvodnju odlikuje očuvanje prirodne sredine i human tretman životinja, a alverde je prirodna kozmetika koja u svom sastavu ima eterična i biljna ulja koja obezbeđuje celokupnu negu vašeg tela na potpuno prirodan način.
  • Neverovatna sniženja: u dm drogerie prodavnicama možete naći neverovatne ponude, kao što je „99 proizvoda po 99 RSD“ koja vam nudi 99 proizvoda dm robne marke po ceni od 99 dinara. Još jedna sjajna akcija je „1+1 gratis“ gde dobijate ista proizvoda po ceni jednog. Pored toga, dm drogerije redovno učestvuju u akciji „Black Friday“, kada pored redovnih nude i dodatna sniženja na određene proizvode.
  • dm babybonus program: ovaj program je osmišljen kao podrška svim bebama rođenim u našoj zemlji, kao i njihovim roditeljima, tokom prve dve godine bebinog života. Pored različitih poklona, ovaj program nudi i sjajne popuste koje možete iskoristiti uz vaučere koje dobijate u brošuri.

Lokacije i radno vreme

dm drogerije možete pronaći u svim većim gradovima Srbije, a njihovo radno vreme zavisi od lokacije.Radno vreme prodavnica u našoj zemlji i njihovu lokaciju možete pronaći ovde.