Lilly Drogerie - katalozi, prodavnice i radno vreme

Katalozi Lilly Drogerie

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O kompaniji Lilly Drogerie

Lilly Drogerie je najpopularniji lanac drogerija u Srbiji. Kompanija je osnovana 2003. godine sa ciljem da svakome približi kvalitetnu kozmetiku i sredstva za negu i zdravlje. U okviru Lilly drogerije od 2006. godine je i Lilly apoteka.

Kako bi se još više zadovoljilo tržište, kompanija Lilly je pokrenula i sopstvenu proizvodnju preparata na prirodnoj bazi. Proizvodi VZK razvijeni su uz pomoć vrhunskih stručnjaka i odlikuje ih odličan kvalitet i razumna cena, a više informacija o njima nalazi se na sajtu https://www.lilly.rs .

Da su kupci prepoznali kvalitet i viziju, govori i činjenica da je do 2020. godine otvoreno preko 190 Lilly drogerija u Srbiji. Danas gotovo svako mesto ima Lilly prodavnicu, a pomenućemo samo neka: Beograd, Novi Sad, Subotica, Nis, Jagodina, Apatin, Kraljevo.

Srbija nije jedino tržište koje može da se pohvali da ima Lilly prodavnice. Poslovanje kompanije je uspešno prošireno i na tržište susedne Bugarske. Danas Lilly drogerije zapošljavaju oko 2000 ljudi koji na dnevnom nivou usluže oko 60000 kupaca. Tu je i online shop, prodavnica u kojoj omiljeni proizvod može da se kupi preko interneta.

Ponuda i akcije u Lilly drogerijama

Kompanija Lilly drogerija posvećena je zadovoljstvu svojih kupaca. Zbog toga u ponudi ima brojne kvalitetne proizvode podeljene u nekoliko kategorija. Tu su kozmetika, parfemi, sredstva za negu tela kako dece tako i odraaslih, kućna hemija, bebi hrana i program, šminka, lekovi i lekovita sredstva ... Ekskluzivno u Lilly prodavnicama mogu se naći proizvodi Lilly brendova, među kojima su najpopularniji Velnea, Mamma&baby, Watte watte i drugi.

U skladu sa ispunjenjem želja kupaca su i brojne akcije koje im Lilly nudi. Jedna od takvih je i mesečna akcija koja uvek ima i svoj katalog, u kome se nalaze artikli kojima je snižena cena.

Lilly Drogerie je poznata i po svom loyalty programu. Jedinstvena kartica lojalnosti stvorena je sa ciljem da nagradi vernost mnogobrojnih potrošača i nudi im brojne pogodnosti. Prilikom svake kupovine u nekoj od Lilly prodavnica prikupljaju se cvetici, koji se pripisuju loyalty kartici. Kada se sakupi dovoljno cvetića, oni mogu da se iskoriste prilikom naredne kupovine za plaćanje računa u bilo kojoj Lilly prodavnici.

Lokacije, radno vreme i kontakt

Lilly prodavnice nalaze se na brojnim lokacijama. Sve njih možete da pogledate ovde i pronađete prodavnicu koja vam odgovara, njenu tačnu adresu, kontakt telefone i radno vreme.

Najnoviji katalozi
Prodavci - drogerije i parfimerije