Oriflame informacije

Katalozi Oriflame

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O Oriflame

Oriflame kompanija je nastala u Švedskoj pre skoro 50 godina. Danas je to međunarodna kozmetička kompanija koja posluje u preko 60 zemalja sveta i ima preko 3,6 miliona nezavisnih konsultanata. Pored široke palete prirodnih i kvalitetnih proizvoda koji uglavnom obuhvataju kozmetiku, šminku, parfeme, proizvode za negu kože, kose i tela i asesoare, kompanija Oriflame pruža i poslovnu priliku svima koji žele da zarade novac tako što će postati Oriflame konsultanti.

Danas Oriflame poseduje asortiman od oko 1000 proizvoda, a njihovi katalozi su prevedeni na više od 40 svetskih jezika. Pored vlastitih fabrika u Švedskoj, Kini, Rusiji, Indiji i Poljskoj, kompanija poseduje i centar za istraživanje i razvoj u kome radi više od 100 naučnika.

Na veb sajtu kompanije Oriflame https://rs.oriflame.com možete pronaći najnoviji online katalog za tekući mesec (maj, jun, jul, avgust, novembar, decembar), a ovaj katalog nudi i opciju POGLEDAJTE PROIZVODE koja vam izdvaja proizvode koji se nalaze na toj strani kataloga. Katalog vam takođe nudi opcije preuzimanja i deljenja putem velikog broja društvenih mreža. Pored ovog kataloga, na sajtu možete pronaći i brošuru za konsultante koja sadrži savete o tome kako pokrenuti svoj biznis kao Oriflame konsultant.

Zašto ljudi vole da kupuju u Oriflame

Lokacije i radno vreme

Oriflame proizvode u Srbiji možete naručiti kod Oriflame konsultanata koji postoje u skoro svim gradovima naše zemlje. Svaki od konsultanata ima štampanu verziju kataloga sa proizvodima pa sjajnim cenama, kao i mini katalog sa specijalnom ponudom proizvoda na akciji. Pored konsultanata, Oriflame proizvode možete kupiti i u online prodavnici na Online veb sajtu, a oni će vam biti isporučeni na kućnu adresu.

Najnoviji katalozi
Prodavci - drogerije i parfimerije