dm drogerie - katalozi, prodavnice i radno vreme

Katalozi dm drogerie

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O dm drogerie

Prva dm drogerie otvorena je 1973 godine u gradu Karlsrue u Nemačkoj. Tokom narednih 40 godina se proširila na još 12 zemalja širom Evrope u kojima danas ima više od 3500 prodajnih objekata. U našoj zemlji DM postoji od 2004. godine, a trenutno ima 95 prodavnica sa preko 850 zaposlenih u 26 gradova širom Srbije.

Svojim sloganom „Tu sam čovek. Tu kupujem“, dm drogerije stavljaju individuu u centar pažnje i pomažu ljudima da zadrže svoju individualnost, bilo da su oni kupci, zaposleni ili partneri. Dok za kupce obezbeđuje sjajnu ponudu robe, proizvoda i usluga, dm drogerije svojim zaposlenima nude okruženje u kojima će se poštovati njihova individualnost, a istovremeno im se pružiti prilika da razvijaju svoje sposobnosti i mogućnosti.

U svojoj opsežnoj ponudi, dm drogerije imaju različite proizvode za negu i lepotu,kao što su kozmetika i parfemi, proizvode za održavanje higijene domaćinstva, organske proizvode koji vam omogućavaju kvalitetnu ishranu, kao i proizvode za bebe i kućne ljubimce.

Više o ponudi dm drogerie, kao i najnovije akcije i kataloge za tekući mesec (katalog za april, maj, jun ili decembar), možete pronaći na veb sajtu dm drogerije https://www.dm.rs.

Zašto ljudi vole da kupuju u dm drogerie prodavnicama

Lokacije i radno vreme

dm drogerije možete pronaći u svim većim gradovima Srbije, a njihovo radno vreme zavisi od lokacije.Radno vreme prodavnica u našoj zemlji i njihovu lokaciju možete pronaći ovde.

Najnoviji katalozi
Prodavci - drogerije i parfimerije