Avon informacije

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o Avon prodavnicama.


Katalozi Avon
Katalozi Avon
Katalozi Avon

O Avonu

Kompanija Avon već 130 godina ima misiju da žene širom sveta učini zdravijim i lepšim, a istovremeno finansijski nezavisnim tako što će ih načiniti Avon damama koje promovišu i prodaju ove proizvode. Avon dame možete naći u mnoštvo država Evrope, Azije, Afrike i Amerike, pa čak i na nekim ostrvima kao što je Mauricijus.

Pored pružanja mogućnosti ženama da ostvare finansijsku nezavisnost, kompanija Avon ženama u Srbiji pruža podršku putem različitih kampanja kao što je „Reci NE nasilju u porodici“ koja ohrabruje žene da prepoznaju i prijave nasilje, a putem prodaje „Proizvoda za hrabrost“, kompanija Avon skuplja donacije za udruženja u Srbiji koja se bore protiv nasilja u porodici.

Kompanija Avon je takođe pokrenula Avon Fondaciju za borbu protiv raka dojke koja edukuje žene o raku dojke tako što ih npr. uči kako da obave samopregled dojki. Avon takođe ima određene proizvode označene roze vrpcom čijom prodajom sakuplja sredstva za programe u okviru akcije za borbu protiv raka dojke.

Što se tiče ponude Avon proizvoda, oni se uglavnom fokusiraju na negu i lepotu žena, pa u ponudi možete naći veliki izbor šminke, parfema, šampona za kosu i gelova za tuširanje, ali i modnih detalja kao što su torbe i marame. Međutim, pored proizvoda za žene, kompanija Avon ima i linije proizvoda za muškarce i decu.

Pored štampane verzije kataloga, sve proizvode na akciji za određeni mesec (jul, avgust, septembar, oktobar, novembar) možete naći i u online katalogu na https://www.avon.rs.

Zašto ljudi vole da kupuju Avon proizvode:

  • eBrošura: na Avon veb sajtu možete pronaći elektronsku verziju brošure koja sadrži iste proizvode kao i štampana brošura za taj mesec, a ovu brošuru možete listati baš kao i njenu štampanu verziju i naručivati proizvode jednim klikom na njihovu sliku u brošuri.
  • Mobilna brošura: pored elektronske, Avon nudi i mobilnu verziju brošura koje možete preuzeti putem mobilne aplikacije, a ove brošure vam takođe nude mogućnost listanja i direktnog naručivanja proizvoda.
  • Dobrobit životinja: s obzirom na to da se zalaže za dobrobit životinja, kompanija Avon je bila jedna od prvih kompanija u svetu koja je pre 30 godina prekinula testiranje na životinjama i ni jedan proizvod koji se prodaje u Srbiji nije testiran na životinjama.
  • Sertifikat za učinak u smanjenju emisije CO2 u atmosferi: s obzirom da je jedan od prioriteta kompanije Avon očuvanje životnih uslova i poštovanje ekoloških standarda, kompanija koristi najsavremeniju tehnologiju za reciklažu i ponovno korišćenje ambalažnih materijala, kao i optimalnu potrošnju važnih resursa. Zbog toga je kompanija Avon Cosmetics SCG 2016. godine dobila sertifikat za učinak u smanjenju emisije CO2 u atmosferi.
  • Ekskluzivne online ponude: veb sajt kompanije Avon nudi ekskluzivne online ponude koje možete iskoristiti samo u online prodavnici i koje uključuju neverovatna sniženja proizvoda i do 80%.

Gde možete pronaći Avon proizvode

Kao što smo već rekli, Avon proizvode možete pronaći kod Avon dama širom sveta, kao i u online prodavnici na njihovom veb sajtu, a svoju Avon damu možete pronaći ovde.