ZARA - lokacije i radno vreme

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O kompaniji Zara

Jedna od najvećih svetskih modnih kompanija, Zara je jedan od mnogobrojnih brendova španske grupacije Inditex, a po renomeu koju je izgradila može se slobodno reći i glavna karika u tom velikom lancu. Počeci Zare datiraju iz davne 1963. godine kada njen osnivač u španskom gradu A Coruña otvara skromnu radionicu za izradu haljina, a nakon 12 godina i prvu prodavnicu Zara. Vremenom, Zara se širi, osvaja špansko, zatim evropsko i brojna tržišta van Evrope. Sa preko 7000 prodavnica i preko 170000 zaposlenih, Zara je danas prisutna u skoro sto zemalja sveta.  Srbija prvu prodavnicu dobija 2006. godine gde prvo Novi Sad, a zatim Beograd dobijaju nekoliko radnji u centru grada i tržnim centrima Usce, Delta city i drugi.

Zara nije samo modni brend. U 2003. godini osnovana je i Zara home za opremanje doma i enterijera, koji i otvara svoju prvu internet prodavnicu 2007. godine. Inditex grupa je preko svog online shop koncepta prisutna na preko 200 tržišta. Ističu da je kupac uvek u središtu svega i zato kupcima nastoje da približe proizvode koje oni žele da kupe, zahaljujući pristupačnim cenama i kvalitetu. Zara je pre svega dizajniranje, proizvodnja, distribucija i na kraju prodaja u okviru globalne maloprodajne mreže Inditex.

Šta nam Zara nudi?

Zara je najpre poznata po odeći za žene – Zara women kao i za muškarce Zara man, nudeći sve ono što moderna osoba danas treba da ima: brojne modele pantalona, haljine, jakne, bluze i košulje, kao i raznovrsne modne dodatke. Zara ne zaboravlja ni najmlađe kupce, pa i deca svih uzrasta, delu Zara Kids, mogu u Zari da pronađu veliki izbor proizvoda. Ono što dame posebno vole je Zara shoes i bags deo, jer cipele i torbe su ipak najbolji prijatelji svake žene od stila. Zara home ima i prizvode za kuću. U ponudi je veliki izbor tekstila i različitih dodataka za opremanje soba, kuhinje, kupatila, koji će svaku kuću učiniti udobnim domom.

U Zari svako ima priliku da pronađe najbolju odevnu kombinaciju za svaku priliku, jer je katalog prepun različitih modela za svačiji ukus. Pristupačne cene su ono po čemu ih kupci prepoznaju, kao i sada već poznate akcije. Možda nisu black friday, ali sezonski popusti i do 70% omogućavaju svakome da ima bar neki Zarin komad u svom ormaru.

Lokacije, kontakt i radno vreme

Na web sajtu https://www.zara.com/rs mogu se naći sve neophodne informacije o prodavnicama Zara, njihove tačne lokacije, kontakt telefoni i radno vreme.

Najnoviji katalozi
Prodavci - odeća